Metrobüste bayram izdihamı

Metrobüste bayram izdihamı

Ramazan Bayramı nedeniyle İstanbul'un bazı noktalarında insan yoğunluğu oluştu. Avcılar'da metrobüs duraklarına ulaşmaya çalışan vatandaşlar zor anlar...

Ramazan Bayramı nedeniyle İstanbul'un bazı noktalarında insan yoğunluğu oluştu. Avcılar'da metrobüs duraklarına ulaşmaya çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Üst geçitlerdeki yoğunluk izdihama yol açtı.

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde, bayramlaşmak için yakınlarına gitmek isteyenlerle gezmeye çıkanlar metrobüs duraklarına koştu. Üst geçitleri kullanmak isteyen yüzlerce insan zaman zaman izdihama neden oldu. Avcılar'da aktarma durağı da bu yoğunluğun yaşandığı yerlerden biriydi. İnsanlar durağa ulaşmak için üst geçide yöneldi ancak binlerce insan yürümekte zorlandı. Yoğunluktan bunalan bazı vatandaşların yola çıkarak metrobüsleri durdurmaya çalıştığı öğrenildi.

Vatandaşlar, ücretlerin yüzde 50 düşürülmesinin ardından metrobüsü kullananların arttığını belirtti. Soruna bir çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, "Her bayram aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Yaşanan izdihamdan güçlükle kurtulduk. Özellikle kadınlar ve çocuklar için kötü bir durum" diye konuştu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.