Metro, servis ve ikramları kaldırmayacak

Metro, servis ve ikramları kaldırmayacak

Ekonomik krizden dolayı ikram ve servislerin kaldırılacağına ilişkin demeçlere Metro'dan yanıt geldi. Bu hizmetlerin 1992 yılından beri devam ettiğini hatırlatan Metro Turizm, aynı hizmetlere kesintisiz şekilde devam edeceklerini duyurdu.

İstanbul Otogarı’nda karayolu yolcu taşımacılığı yapan firmaların, ekonomik tedbir almak amacıyla yiyecek-içecek ikramı ve ücretsiz şehir içi servis hizmetini kaldıracağına dair basın ve kamuoyunda oluşturulan algı üzerine, Türkiye’nin öncü firması Metro Turizm’den açıklama geldi.

İkram ve ücretsiz servis hizmetlerinin 1992 yılından beri devam ettiğini hatırlatan Metro Turizm, aynı hizmetlere kesintisiz şekilde devam edeceklerini duyurdu.

Metro Turizm’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Basın, kamuoyu ve değerli yolcularımıza;

Yaklaşık bir haftadır kamuoyunda oluşturulan algı ile, karayolu yolcu taşıma firmalarının sunduğu yiyecek-içecek ikramı ve ücretsiz şehir içi servis hizmetinin, İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda kaldırılacağı gündeme getirilmiştir. Biz Metro Turizm olarak bu söylentilerin firmamız adına gerçeği yansıtmadığını kamuoyuna duyuruyoruz.

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar nedeniyle maliyetlerimizin artması ve faaliyetlerimize ağır koşullarda devam etmemize rağmen, Metro Turizm’in kuruluş temeli olan “halka hizmet” anlayışının aynı şekilde geçerliliğini korumakta olduğunu açıkça ifade ediyoruz.

Metro Turizm olarak kurulduğumuz 1992 yılından beri, değerli yolcularımıza sunduğumuz ikram ve servis hizmetlerimize, İstanbul Otogarı’nda bundan sonra da hiçbir kesinti söz konusu olmadan devam edeceğiz.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum