Mersin Belediyesi, araç filosunu genişletti

Mersin Belediyesi, araç filosunu genişletti

25 süpürge aracı, 4 damperli kamyon, 4 arazi ve denetim aracı ve 2 denetim aracı olmak üzere 35 araç Mersin'de hizmet vermek üzere Büyükşehir’in araç filosuna katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kentteki temizlik çalışmalarında kullanılmak üzere alınan 38 yeni araç, hizmet vermeye başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hizmete sunulacak yeni araçlar için Cumhuriyet Alanı'nda gerçekleştirilen araç teslim töreninde yaptığı konuşmada, göreve geldikleri ilk yıldan itibaren yaptıkları çalışmalarla belediyenin araç filosunu güçlendirdiklerini ifade etti.Yeni alınan araçların kentteki temizlik çalışmalarında hizmet vereceğini aktaran Başkan Kocamaz, "Mersin'de kaliteli çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Kentimizdeki vatandaşların rahat bir yaşam sürmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Yeni alınan araçların tanıtımını yapan Kocamaz, şunları kaydetti:

"Belediyemizin temizlik çalışmaları kapsamında Çevre Koruma ve Daire Başkanlığı için araç filomuza 38 yeni araç daha kattık. Daha önceden, belediyenin hizmeti için araç kiralıyorduk. Şimdilerde ise bu güne kadar belediyemiz için bin 400 araç alarak hizmet alanlarımızı genişletmiş durumdayız. Bir bu kadar araca daha ihtiyacımız var. Yeni alınan araçlarımızın 35'i karada, 3'ü ise denizde hizmet verecek. Yeni araçların kentimiz adına hayırlı olmasını diliyorum."

Koluman Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık ise, 53 yıldır Türkiye'de hizmet verdiklerini belirtti.

Türkiye'de uzun yıllardır yatırım yaptıklarını anlatan Saltık, "Hizmet vermek için elde ettiğimiz her fırsat bizim için gurur meselesi. Koluman'ın ürettiği araçlar Türkiye dışında Rusya, Avrupa ve Kuzay Afrika'daki bir ülkeye daha gidiyor. Koluman olarak çalışmalarımızı arttıran bir tempoyla devam edeceğiz. İlerleyen dönemlerde daha fazla ürün imal edip, daha fazla ürünü ihraç ederek, Türkiye'ye daha fazla istihdam sağlamak en büyük hedefimiz." diye konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.