Mersedes Benz Gelecek Otomotiv 10. yılını kutladı

Mersedes Benz Gelecek Otomotiv 10. yılını kutladı

Diyarbakır faaliyet gösteren Mercedes Benz Gelecek Otomotiv’in 10. yılı coşkuyla kutlandı. Diyarbakır Rönesans Düğün ve Konferans Salonu'nda verilen...

Mersedes Benz Gelecek Otomotiv 10. yılını kutladıDiyarbakır faaliyet gösteren Mercedes Benz Gelecek Otomotiv’in 10. yılı coşkuyla kutlandı.

Diyarbakır Rönesans Düğün ve Konferans Salonu'nda verilen yemekli ve müzikli davetle, Mercedes Benz Gelecek Otomotiv’in 10’uncu yılı kutlandı. Geceye, Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, gazeteci Tayfun Talipoğlu, şirket çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Davette konuşan Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, personelle birlikte bir aile olduklarını söyleyerek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Toloğ, şirketin tüm elemanlarının bu başarıda payı olduğu ifade ederek, kendilerine teşekkür etti. Gecede, şirketin yaptığı başarılı çalışmalarla ilgili kısa bir gösterim yapıldı. Daha sonra, şirkette başarılı olan personele ödül verildi. Diyarbakırlı sanatçı Bedri Ayseli’nin de birbirinden güzel eserleriyle katıldığı gecede, davetliler geç saatlere kadar eğlendi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.