Mercedes'ten kamyon ve otobüste Temmuz kampanyası

Mercedes'ten kamyon ve otobüste Temmuz kampanyası

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, kamyon ve otobüs ticari araç ürün grupları için hazırladığı Temmuz ayına özel kampanyalar ile kişiye özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Mercedes-Benz Kamyonlarda Ayrıcalıklı Fırsatlar

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in, 2017 Model yılı ve altı Mercedes-Benz İnşaat/Çekici kamyon modelleri için Temmuz ayında geçerli olacak; araç+servis sözleşmesini kapsayan özel finansman kampanyası çerçevesinde, kurumsal müşteriler; 250.000 TL kredi tutarı için, 36 ay vade, % 1,40 faiz oranı ve 8.995 TL aylık ödemeyle Mercedes-Benz kamyon sahibi olabilirler.

Aynı kampanyada kurumsal müşteriler Euro kredi tercih ettiği takdirde € 75.000 ’ya varan kredi tutarları için %0’dan başlayan faiz oranları ve € 883 ’dan başlayan aylık ödemeler sunuluyor.

 

Mercedes-Benz Otobüslerde “Yıldızını Seç” Kampanyası

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Temmuz ayı kampanyası kapsamında 2017 model Mercedes-Benz Travego 15 SHD model otobüs alımlarında müşterilerine özel kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor.

Kampanya kapsamında kullanımında 750.000 TL kredi tutarı için, 36 ay vadeli %1,32 sabit faiz oranı ile 26.602 TL aylık ödeme fırsatı ile sunuluyor.

Detaylı bilgi için www.mbfh.com.tr sayfası ziyaret edilebilir veya en yakın Mercedes-Benz yetkili bayisine danışılabilir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.