Mercedes'ten ekonomik sürüş eğitimlerine devam

Mercedes'ten ekonomik sürüş eğitimlerine devam

Mercedes-Benz Türk Sürücü Eğitimleri” kapsamında 2013 yılında şehirlerarası otobüs müşterileri arasından 725, şehir içi otobüs müşterilerinden...

Mercedes-Benz Türk Sürücü Eğitimleri” kapsamında 2013 yılında şehirlerarası otobüs müşterileri arasından 725, şehir içi otobüs müşterilerinden 15, kamyon müşterilerinden 4.371, hafif ticari araç müşterilerinden ise 154 sürücü ekonomik sürüş eğitimi aldılar.

Mercedes-Benz Türk, karayolu taşımacılığının en önemli faktörü olan insana, sürücü ve yolcuların güvenliğine yatırım yaparak karayolu trafik emniyetine yönelik hassasiyetini gösteriyor ve sürekli müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam ediyor. Bu kapsamda şirket, otobüs ve kamyonda filo ve bireysel müşterilerine yönelik 10 yıldan fazla süredir düzenlemekte olduğu "Sürücü Eğitim-leri"ni 2014 yılında da sürdürüyor.

Mercedes-Benz Türk’ün “Ekonomik Araç Kullanım Eğitimi” ve “Araç Tanıtım Eğitimi” olarak ikiye ayırdığı eğitim programı, Otobüs için İstanbul Hadımköy’de bulunan eğitim tesislerinde, kamyon için Aksaray fabrikasında , ya da müşterilerin lokasyonlarında yapılıyor, teorik ve pratik eğitimler olarak uygulanıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.