Mercedes’in “çarpışmayan” oyuncak arabaları

Mercedes’in “çarpışmayan” oyuncak arabaları

Çocukların oyuncak arabaları ne kadar sevdiği malum, ve onları çarpıştırmayı da. Ancak Mercedes imzalı bu “çarpışmayan” arabalar, tüm çocukların kabusu olmaya geliyor.

Mercedes’in içine çok güçlü mıknatıslar yerleştirdiği oyuncak arabalar, birbiriyle çarpışmayı engelleyerek çocukların en büyük zevkini elinden alıyor. Söz konusu oyuncak arabaların amacı elbette çocukları “trollemek” değil. Bu eğlenceli reklam kampanyasının asıl amacı Mercedes otomobillerin güvenliğini vurgulamak.

C-Serisi de dahil olmak üzere yeni nesil Mercedes otomobillerde yer alan radar destekli fren yardım sistemi aslında basitçe reklamda gördüğünüz şeyi yapıyor. Biri ön tampondaki Mercedes logosuna, bir diğeri arka tampona yerleştirilen iki adet radar sistemi, yoldaki diğer araçları taradığı gibi, gerektiğinde otomatik olarak frenleme yapıyor. Sistem aynı zamanda fren uyarı ışıklarını yakarak sürücüyü önceden uyarıyor.

“Çarpışmaya bayılanların nefret edeceği, çarpışmaktan nefret edenlerinse bayılacağı” fren sistemi için çekilen eğlenceli reklam filmini hemen izleyebilirsiniz.

VİDEO

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.