Mercedes, sınır kapılarındaki kamyoncularla bayramlaştı

Mercedes, sınır kapılarındaki kamyoncularla bayramlaştı

Mercedes-Benz Türk, Kapıkule ve Habur’daki sınır kapılarında bir araya geldiği kamyon sürücülerinin bayramlarını kutladı ve temel ihtiyaçlarından oluşan paketlerin dağıtımını gerçekleştirerek tüm sürücülere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Mercedes-Benz Türk, toplumun temel ihtiyaçlarının aralıksız sağlanabilmesinde hayati bir rolü olan kamyon sürücüleri ile Kapıkule ve Habur Sınır Kapıları’nda bir araya geldi. Bayramda ailelerinden uzak, yollarda, direksiyon başında olan yaklaşık 2.000 kamyon sürücüsü ile buluşan Mercedes-Benz Türk, içinde bayram şekeri, kolonya, maske, dezenfektan, havlu, şapka ve anahtarlık bulunan Mercedes-Benz paketlerini kamyon sürücülerine hediye etti. 

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleşen bayramlaşmada Mercedes-Benz Türk ekipleri kamyon sürücülerine ayrıca üzerinde “Bu Bayram Mesafeleri Kalplerimizle Aşalım” yazan tebrik kartlarını da takdim ederek minnetlerini gösterdiler.

Mercedes-Benz Türk, Mart ayından itibaren etkisini sürdüren koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle toplumun ihtiyaçlarının sağlanabilmesinde büyük rolü olan kamyon sürücülerine aralıksız desteğini sürdürüyor.

mercedes-benz-turk-kamyon-suruculerinin-bayramini-kutladi-habur.jpegmercedes-benz-turk-kamyon-suruculerinin-bayramini-kutladi-kapikule.jpegLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.