Mercedes, hafif ticari müşterileriyle buluştu

Mercedes, hafif ticari müşterileriyle buluştu

Mercedes-Benz Türk,  İstanbul Ataköy Sheraton’da turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı yapan hafif ticari araç müşterileri ile organize ettiği...

Mercedes, hafif ticari müşterileriyle buluştuMercedes-Benz Türk,  İstanbul Ataköy Sheraton’da turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı yapan hafif ticari araç müşterileri ile organize ettiği bir akşam yemeğinde bir araya geldi.

Sprinter ürün gamına kısa süre önce eklenen yeni 16+1 Servis, 19+1 Okul ve 10+1 Turizm modellerinin yanı sıra Yeni Vito 8+1 Select’in detaylı olarak tanıtıldığı organizasyona Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz, Satış Müdürü Serdar Yaprak,  Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş, Pazarlama Müdürü Onur Ahi ile Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Kerem Akın katıldılar.

Mercedes, hafif ticari müşterileriyle buluştuTufan Akdeniz, organizasyon sırasında yaptığı konuşmada turizm, personel ve servis taşımacılığı yapan şirketlerin beklentilerini eksiksiz karşılayan yeni Sprinter’ın farklı versiyonları ve Yeni Vito Select 8+1 ile ilgili detaylı bilgi vererek Mercedes-Benz Türk’ün geniş hafif ticari araç ürün yelpazesi ile taşımacılık sektörüne özel sunduğu hizmetleri aktardı. Ayrıca Mercedes-Benz Türk’ün 2004 yılından bu yana Türkiye’nin dört bir yanında başarılı kız öğrencilere burs verdiği “Her Kızımız Bir Yıldız” adlı kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2013 yılında başlattığı trafik eğitim  projesi “MobileKids” de İstanbullu müşterilere tanıtıldı.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.