Mercedes-Benz’den özel güvenlikli okul servisi

Mercedes-Benz’den özel güvenlikli okul servisi

Kendi sınıfında en üst en güvenli araç olarak bilinen Mercedes-Benz'in Sprinter modeli okul servislerinde özel güvenlik donanımları kullanıyor.

Servis olarak kullanılacak araçlarda öğrencilerin güvenliği göz önünde bulundurarak artırılan güvenlik donanımları ve ekipmanlar standart olarak sunuluyor. Sprinter bir taraftan güvenlik sistemlerindeki gelişmeleri ön plana çıkarırken diğer taraftan da kullanım maliyetlerindeki avantajları ve yüksek ikinci el değeri sayesinde en çok tercih edilen model olma özelliği taşıyor.

Sprinter'de kullanılan elektronik dengeleme programı (Adaptive ESP), değişken yük ağırlığını dikkate alarak aracın ağırlık noktasını hesaplıyor. Yönetmeliklere uygun olarak 3 noktalı ve gergili emniyet kemerleri, rüzgâr savrulma asistanı, yağmurda fren desteği, rampa kalkış desteği, adaptif fren lambaları, sıkışma önleyicili orijinal elektrikli kapıları ve kamera sistemi okul servislerinde standart olarak bulunuyor. Mercedes, Sprinter'de güvenlik konusundaki hassasiyetinin yanında öğrencilerin fiziksel rahatlığı için vücudun sırt bölgesini kavrayan ergonomik koltuklar kullanıyor. Mercedes-Benz Türk, standart olarak sunulan ürün gamı dışında, müşterilerin özel taleplerini de uygulayarak araçları ihtiyaçlara göre geliştirebiliyor. Ayrıca araç alımlarında müşterilerin gelirine ve ihtiyacına uygun ödeme planlarıyla kişiye özel finansman çözümleri sunuyor.

SÜRÜCÜ TAVSİYELERİNE UYGUN TASARIM
Alman üretici, aracı tasarlarken sürücülerden gelen yorum ve tavsiyeleri de dikkate almış. Buna göre yeni Sprinter daha rahat kavranabilen, çok işlevli hidrolik direksiyonu ve ‘hız sabitleyici' özelliğiyle sürücü konforunu ihmal etmiyor. Farklı uzunluk, yükseklik, ağırlık ve dingil mesafesi seçenekleri sunan yeni Sprinter'de 2 farklı dingil mesafesi, 5.926'dan 7.361 mm'ye kadar değişen 3 farklı uzunluk seçeneği ve ‘standart', ‘yüksek' ve yeni ‘ekstra yüksek' olmak üzere 3 farklı da tavan seçeneği sunuluyor. Araç, koltuk kapasitesi bakımından ise 9+1'den 22+1'e kadar farklı seçeneklere sahip.

ÇEVRECİ MOTORU EURO IV NORMLARINDA
163 beygir güç üreten motora sahip Sprinter'de SCR dizel teknolojisi'yle donatılan BlueTEC sistemi var. Çevre duyarlılığını gösteren Avrupa Birliği normlarından en üst düzey Euro VI ile doğaya en az zarar veren araçlar arasında yer alıyor. SCR Dizel Teknolojisi ve BlueTEC sistemi sayesinde Sprinter motoru  egzoz gazını yeniden işlemden geçirerek emisyon oranını ve yakıt tüketimini azaltıyor. İlaveten motor performansını yükseltiyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.