Mercedes-Benz Türk, Koluman'ı da taçlandırdı

Mercedes-Benz Türk, Koluman'ı da taçlandırdı

Mercedes-Benz Türk Kamyon ve Otobüs Ürün Grubu, eğitim sürecini tamamlayan yetkili servislerine “Otobüs ve Kamyon Üretici Standardında Hasar Onarım Merkezi” sertifikası veriyor. Bu kez başarılı servis, Koluman oldu.

Koluman Motorlu Araçlar İstanbul şubesi, Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Can Balaban, Satış Sonrası Hizmetler Kamyon Pazarlama Grup Müdürü Mehmet Doğan ve Satış Sonrası Hizmetler Otobüs Pazarlama Grup Müdürü Özgür Taşgın’ın katılımı ile 15 Mart Cuma günü Koluman Otomotiv Samandıra Tesisleri’nde gerçekleşen törenle, kamyon ve otobüs ürün grubunu kapsayan “Üretici Standardında Hasar Onarım Merkezi” sertifikasını aldı.

Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Koluman Otomotiv daha önce Ankara Gölbaşı tesislerinde yaptıkları ekipman yatırımı sonrasında İstanbul Şubesi içinde yatırımlarına devam ederek, projenin gerçekleştiği diğer servislerde olduğu gibi, Mercedes-Benz Hoşdere ve Aksaray fabrikasında üretimde kullanılan teknolojileri servislerine kazandırdı.

Üretici Standardında Hasar Onarım Merkezi unvanı için 6 aylık eğitim ve çalışma süreci

Mercedes-Benz yetkili servislerinde 6 aylık bir çalışma sonucunda kaporta ve boya onarım süreçlerinin hızlanması, kalitesinin daha da artması ve ekipman optimizasyonu alanlarında çalışmalar yürütülüyor ve süreçleri başarı ile tamamlayan yetkili servisler “Otobüs ve Kamyon Üretici Standardında Hasar Onarım Merkezi” unvanını almaya hak kazanıyor. Eğitim kapsamında, ekipman kontrolleri ile servislerin yerinde eğitimi sağlanırken; yetkili servislerdeki kaporta teknisyenleri Mercedes-Benz Türk Hoşdere Fabrikası ve Pazarlama Merkezi eğitim bölümlerinde Fabrika’daki üretim bandındaki teknisyenlerler ile aynı eğitimi alarak Mercedes-Benz Kaporta Teknisyenliği eğitiminden geçiyor.

Yetkinlik sahibi servislerde onarılan araçlara “Üretici Standardında Onarım Sertifikası”

Sertifikalı servisler tarafından onarımı gerçekleştirilen araçlara ise “Üretici Standardında Onarım Sertifikası” veriliyor. İlgili sertifika araçların fabrika standartlarında, orijinal parçalar ile Mercedes-Benz Türk “Sertifikalı Kaporta ve Boya Teknisyenleri” tarafından onarıldığını ve fabrika çıkışında olduğu gibi tüm güvenlik performans ve konfor özelliklerine sahip olduğunu temin ediyor. Ayrıca, ilgili yetkili servislerde onarımları gerçekleştirilen araçlar Mercedes-Benz Türk’ün 1 yıl yedek parça ve işçilik garantisi kapsamına dâhil ediliyor.

mercedes-benz-turk-uretici-standardinda-onarim-merkezi_1-.jpgmercedes-benz-turk-uretici-standardinda-onarim-merkezi_2.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.