Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş. CEO’su Gökmen Onbulak bir taç daha taktı

Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş. CEO’su Gökmen Onbulak bir taç daha taktı

Gökmen Onbulak, Finansman Şirketleri, Finansal Kiralama, Faktoring ve Varlık Yönetim Şirketlerini temsil eden Finansal Kurumlar Birliği’nin (FKB) Sektör Başkanı ve FKB Yönetim Kurulu Başkan Vekili seçildi.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş. CEO’su Gökmen Onbulak, Finansman Şirketleri, Finansal Kiralama, Faktoring ve Varlık Yönetim Şirketlerini temsil eden Finansal Kurumlar Birliği’nin (FKB) 13 Mayıs’ta gerçekleştirilen 10. Olağan Genel Kurulu’nda, FKB Finansman Şirketleri Sektör Başkanı ve FKB Yönetim Kurulu Başkan Vekili seçildi.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş. CEO’su Gökmen Onbulak; konu hakkında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Önümüzdeki dönemde, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda müşterilere sunulan finansal ürün, işlem ve hizmetlerin yeni teknolojik altyapılar yardımı ile daha da hızlanmasını sağlayacağız. Hem hizmet kalitesinin üst seviyeye taşınması hem de kredi ve ödeme süreçlerinin tamamının dijital ortama aktarılması ile müşteri deneyimini yeniden şekillendirecek adımların atılması için de çalışacağız.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.