Meka Nakliyat yeniden DAF’ı tercih etti

Meka Nakliyat yeniden DAF’ı tercih etti

Yurtiçi Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Meka Nakliyat, 5 adet DAF CF 85.460 teslim alarak filosundaki araç sayısını 30’a yükseltti. DAF-TIRSAN...

Yurtiçi Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Meka Nakliyat, 5 adet DAF CF 85.460 teslim alarak filosundaki araç sayısını 30’a yükseltti.

DAF-TIRSAN Otomotiv Samandıra tesislerinde gerçekleşen teslimat töreninde, Meka Nakliyat’ın sahibi Mehmet Kaya plaketini DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek’ten alırken; ürün kalitesi, servis hizmeti ve araç performansından duyduğu memnuniyet sebebiyle yeniden DAF’ı tercih ettiğini belirtti. Ayrıca yüksek donanımlı araçlarla müşterilere hizmet sunmanın piyasadaki rekabet açısından çok önemli olduğunu da vurguladı.

1982 yılından beri faaliyet göstermekte olan Meka Nakliyat, kimya sektöründe faaliyet gösteren firmalara taşımacılık hizmeti sunmaktadır.  Merkez ofisi Kağıthane’de olan firmanın Gebze’de araç garajı bulunmaktadır.

DAF CF85 Serisi İle Yüksek Kazanç, Yüksek Konfor

"Bizim amacımız sizin karlılığınızdır" sloganı ile sunulan DAF ATe araçlar, önceki araçlara göre %3 daha düşük yakıt sarfiyatı elde etmektedir. Uzun kullanım ömrüne ve düşük işletme maliyetlerine sahip olmasının yanı sıra yüksek ikinci el değeri ile yatırımcısına en yüksek kazancı sağlamaktadır.

ATe konsepti ile yakıt tüketiminin düşürülmesi, çevresel etkinin azaltılması, servis maliyetlerinin düşürülmesi ve araç sürücülerinin en ekonomik seferi gerçekleştirebilmesi için araçtaki birçok özellik geliştirilip optimize edilerek toplam sahip olma maliyetinin düşürülmesi sağlanmıştır.

DAF CF Serisi; geniş iç hacmi, kolay giriş/çıkışa sahip rahat kabini, sınıfında lider sürüş ve yol tutuşu ile sürücüsüne en yüksek konforu sunar.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.