Mars Logistics’ten Stratejik Rota!

Mars Logistics’ten Stratejik Rota!

Türkiye dış ticaretinde stratejik öneme sahip olan Kazakistan-Çin hattında karayolu taşımacılık hizmeti vermeye başlayan Mars; bu hat ile kısa transit sürelerde hizmet vererek müşterilerine alternatif çözümler sunmaya devam ediyor.

Geniş müşteri portföyü ve 2.650 ünitelik özmal araç filosu ile karayolu taşımacılığında etkin çözümler sunan Mars, ticaret potansiyelinin yüksek olduğu Kazakistan-Çin hattında müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine yanıt verebilmek amacıyla bu güzergâhta karayolu taşımacılık hizmeti vermeye başladı. Bu hizmet ile Mars Logistics, Kazakistan’a 7 -10 gün arası transit sürelerde karayolu taşımacılığı gerçekleştirirken; yoğun ithalat ilişkilerimiz olan Çin’in her bölgesinden Türkiye’ye gelen yüklerde ise Kazakistan aktarmalı olarak, 12-18 gün arasındaki transit sürelerde lojistik desteği sağlayacak.

goksin-gunhan.jpgHavayolu taşımacılığına göre düşük maliyet, deniz yolu taşımacılığına göre ise hız avantajı sunan Mars Logistics’in bu yeni hizmeti; başta tekstil olmak üzere dayanıklı tüketim malları, otomotiv ve diğer sektörlerin sıklıkla tercih edeceği bir rota olacak. Çin Pazarının tüm dünya ticareti için lokomotif pazar olduğunu belirten Mars Logistics Karayolu ve Demiryolu Taşımacılığından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gökşin Günhan: “Ülkemizin ticari ilişkileri bizlerin rotalarında belirleyici unsur oluyor. Kazakistan-Çin hattında karayolunda düzenlediğimiz karşılıklı seferlerle müşterilerimize kısa transit sürelerde hizmet veriyoruz. Hedefimiz bu bölgede artan iş hacmine müşterilerimize sunduğumuz bu yeni rota ile destek olmak.” dedi.

Bu yeni rota ile birlikte müşterilerine tüm lojistik hizmetlerini en hızlı ve güvenilir şekilde sunan Mars Logistics, güçlü filosu ve acente ağı sayesinde Kazakistan-Çin hattında müşterilerine tüm entegre lojistik çözümleriyle rekabet avantajı da sunuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.