Marmaris lüks yat ve tekneleri ağırlıyor

Marmaris lüks yat ve tekneleri ağırlıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesine tatil için gelen milyon dolarlık lüks yatlar, Marmaris Yat Limanına demir atmaya devam ediyor. Marmaris'teki Yat Limanı'nda demir...

Muğla'nın Marmaris ilçesine tatil için gelen milyon dolarlık lüks yatlar, Marmaris Yat Limanına demir atmaya devam ediyor.

Marmaris'teki Yat Limanı'nda demir atan ağır konuklar vatandaşlar ve turistlerden yoğun ilgi görüyor. Yerli ve yabancı turistler lüks yatların önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor. Güzel körfezi ve doğal bir liman olan Marmaris, güneydeki sahili en uzun belde olması nedeniyle lüks yatların da uğrak mekanı haline geliyor. Şehir merkezinden başlayarak içmeler bölgesine kadar uzanan ve pek çok beş yıldızlı otelin ve yüzlerce orta ve küçük ölçekli pansiyonun da bulunduğu Marmaris turizme bağlı olarak gelişmiş ve şehir görüntüsüne ulaşması nedeniyle mavi yolculuğun odak noktası haline geldi. Yatçıların güvenli limanları demir yeri ve gemi iskelesi ile gelişmiş bir sahil kasabası olması nedeniyle tercih ettiği Marmaris dünyanın her yerinden gelen ve yazın burada olmayı yeğleyen lüks yat ve motor yatların ilk tercihi arasında yer alıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.