Marmara'da lodos alarmı: 103 sefer iptal!

Marmara'da lodos alarmı: 103 sefer iptal!

Marmara'da beklenen kuvvetli lodos THY'ye 103 seferini iptal ettirdi. Çanakkale'de de bugünden itibaren 3 gün boyunca Gökçeada ve Bozcaada'ya deniz seferleri...

Marmara'da beklenen kuvvetli lodos THY'ye 103 seferini iptal ettirdi. Çanakkale'de de bugünden itibaren 3 gün boyunca Gökçeada ve Bozcaada'ya deniz seferleri iptal edildi.

Marmara Bölgesi bugünden itibaren kuvvetli lodosun etkisine giriyor. Rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (50-70 kilometre/saat) eseceği tahmin ediliyor. Rüzgarın şiddetinin ise hafta sonu yer yer 80-100 kilometre/saate ulaşması bekleniyor.

İÇ VE DIŞ HATLARDA 103 SEFER İPTAL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün bugünün akşamından 2 Şubat Pazartesi sabahına kadar yaptığı fırtına uyarısı üzerine, THY de iç ve dış hatlarda 103 seferini karşılıklı iptal etti. THY'nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Meteorolojik raporlar ışığında, beklenen olumsuz hava durumunun Türk Hava Yolları’nın uçuşlarını aksatma olasılığına karşın gerekli tedbirler alınmaktadır" denilerek iptal edilen uçuşları sefer sayıları ve saatleri açıklandı.

GÖKÇEADA VE BOZCAADA'DA 3 GÜN SEFER YOK

Çanakkale'de öğleden sonra beklenen kuvvetli lodos fırtınası nedeniyle bugünden itibaren 3 gün boyunca Gökçeada ve Bozcaada'ya deniz seferleri iptal edildi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.