Markafoni, Bukkoli ile teslimatta fark yarattı

Markafoni, Bukkoli ile teslimatta fark yarattı

Markafoni, yeni mağazasını Zorlu Center'da açtı. Cemiyet ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı açılış etkinliğinde, Bukoli’nin internet alışverişlerinde otomatik teslimatı sağlayan akıllı makinesi de tanıtıldı.

Türkiye’nin moda ve yaşam tarzı stili konusunda öncü grubu Markafoni, perakende deneyimini şimdi de Zorlu Center’da açtığı yeni mağazasında tüketicilere ulaştırıyor. E-ticaretin tamamlayıcısı olarak tasarladıkları mağazalarında Markafoni, yeni ve özgün bir deneyim yaşatıyor.

Borusan Lojistik inovasyon ekibi tarafından internet alışverişlerinde yaşanan teslimat sorunlarına çözüm olarak geliştirilen yeni nesil teslimat modeli BUKOLİ işbirliğiyle düzenlenen açılışa, iş ve cemiyet dünyasından renkli isimler vardı.

Markafoni CEO'su İlker Baydar ve Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç'inev sahipliği yaptığı Zorlu Markafoni Mağazası'nın açılışında; L'Oréal Tüketici Ürünleri Bölümü Genel Müdürü Valery Gaucherand, Revna Demirören ile birlikte, Pınar Tezcan, Berrin Zorlu, Pınar Hotiç, Ayşe Kucuroğlu, Elif Gönlüm, Özge Ulusoy, Hande Acar, Işıl Reçber, Esra Eron, Aylin Yılmaz, Ayşe Tolga, Elif Güvendik,Pelin Kaya da yer aldı.

E-ticaretteki perakende deneyimini İstanbul’un dört bir yanında açtıkları mağazalarıyla zenginleştiren Markafoni, sanal dünyadaki 7,4 milyon kullanıcısına dokunmayı hedefleyerek iletişim kanallarını çeşitlendiriyor. BUKOLİ, akıllı makinelerin aralarında bulunduğu yaklaşık 600 teslimat noktası ile kullanıcılarına İstanbul’da alternatif, yeni nesil bir teslimat imkanı sunuyor.

ilker-baydar_ayse-kucuroglu_kaan-gurgenc.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.