MAN’ın “İkinci El Şenliği”ne yoğun ilgi

MAN’ın “İkinci El Şenliği”ne yoğun ilgi

Akyurt Tesisleri’nde gerçekleşen “MAN İkinci El Şenliği”ne katılan bireysel otobüsçüler ve sektör temsilcileri, MAN ve NEOPLAN marka ikinci el araçları...

Akyurt Tesisleri’nde gerçekleşen “MAN İkinci El Şenliği”ne katılan bireysel otobüsçüler ve sektör temsilcileri, MAN ve NEOPLAN marka ikinci el araçları yakından inceleme fırsatı buldu.  Bakımı ve temizliği ile dikkat çeken araçlara katılımcılar büyük ilgi gösterdi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Direktörü Eren Gündüz'ün ev sahipliğinde gerçekleşen “MAN İkinci El Şenliği”ne, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO'su K. Tuncay Bekiroğlu ve MAN Finance CEO'su Vahit Altun da katıldı. İkinci el araçların kurumsal bir çatı altında son kullanıcıya teslim edilmesinin çok önemli olduğunu ifade eden MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Direktörü Eren Gündüz, “İkinci el araç satın alan bireysel otobüsçülerin yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. İkici el araç alımındaki en büyük sorun, her zaman karşınızda alanında deneyimli ve profesyonel uzmanların bulunmamasıdır. Bu nedenle ikinci elde güvenilir ve kurumsal bir firma ile ticaret yapmanın avantajlarından faydalanmak gerekiyor. Etkinlikte gerçekleşen satışlar MAN olarak bu işi nasıl yaptığımızın en somut örneğidir” dedi. MAN’ın ikinci el konusunda uzman bir kadrosu olduğunu ifade eden MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Direktörü Eren Gündüz, “MAN kalite ve güvencesi ikinci el araçlarımızda da kendisini göstermektedir“ dedi.

İlk kez gerçekleşen “MAN İkinci El Şenliği”nde temizliği ve bakımları ile dikkat çeken araçları test etme fırsatı da bulan katılımcılar, etkinliğin tekrarlanması gerektiğini ifade ettiler. MAN kalitesini, ikinci el satış konusunda da gördüklerini ifade eden katılımcılar, bu etkinliğin sektöre referans olacağını belirttiler. Konu ile ilgili konuşan MAN Finance CEO'su Vahit Altun ise, “MAN Finance olarak, ikinci el araç satışında da her zaman müşterilerimize olan desteğimizi sürdüreceğiz. Müşterilerimiz uygun finans avantajlarımızla ikinci el araçlarımıza çok kolay sahip olabilecekler” dedi.

 

Fabrika sahasında gün boyu süren etkinlik kapsamında katılımcılar ayrıca stres attı. Penaltı atışları ve renkli aktivitelerin gerçekleştiği MAN İkinci El Şenliği’nde dereceye giren katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

 

BUS&TRUCK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.