Mandalina Marina'ya 5 Altın Çıpa ödülü

Mandalina Marina'ya 5 Altın Çıpa ödülü

 Hırvatistan’ın ilk TYHA üyesi ve 5 Altın Çıpa’lı marinası olma özelliği kazanan Mandalina Marina, Turgutreis, Didim ve Göcek’ten sonra 5 Altın...

 

Hırvatistan’ın ilk TYHA üyesi ve 5 Altın Çıpa’lı marinası olma özelliği kazanan Mandalina Marina, Turgutreis, Didim ve Göcek’ten sonra 5 Altın Çıpa’ya hak kazanan D-Marin Marinalar Grubu’nun dördüncü marinası oldu. D-Marin Marinalar Grubu’nun marinacılıkta deneyimli kadroları tarafından uluslararası standartlar gözetilerek, çağdaş işletmecilik anlayışı doğrultusunda işletilen Mandalina Marina’nın bu başarısının diğer Hırvatistan marinalarına da olumlu katkı sağlayacağı öngörülüyor.

Doğuş Grubu, marina yatırımcılığı ve işletmeciliğinde elde ettiği deneyimi Hırvatistan’da da başarıyla sürdürüyor. D-Marin Marinalar Grubu çatısı altında Hırvatistan’da iki yıldır faaliyet göstermekte olan  Mandalina Marina, Uluslararası Yat Limanları Birliği (TYHA) tarafından 5 Altın Çıpa’ya layık görüldü.

D-Marin Marinalar Grubu çatısı altında, Doğuş Holding ve Hırvat NCP (Nautical Center Prgin)  şirketi ortaklığında Hırvatistan’da iki yıldır faaliyet göstermekte olan ve yapılan kapsamlı jüri değerlendirmesi neticesinde 5 Altın Çıpa’ya layık görülen  Mandalina Marina, Turgutreis, Didim ve Göcek’ten sonra bu ödülü alan Doğuş Marinalar Grubu’nun dördüncü marinası oldu.  Mandalina Marina, böylece Hırvatistan’ın ilk TYHA üyesi ve 5 Altın Çıpa’lı marinası olma özelliğine de sahip oldu.

D-Marin Marinalar Grubu’nun deneyimli kadrolarının bilgi ve birikimlerinin yanı sıra İngiliz Denizcilik Federasyonu (British Marine Federation) tarafından yayınlanan ve uluslararası alanda geniş kabul gören Uygulama Esasları (Code of Practice) çerçevesinde işletilen Mandalina Marina’nın, D-Marin Marinalar Grubu’nun çağdaş ve uluslararası standartları gözeten işletmecilik anlayışıyla, diğer Hırvatistan marinalarına da olumlu katkı sağlayacağı öngörülüyor.

2009 yılında Hırvat NCP şirketiyle imzaladığı ortaklık anlaşmasıyla Dalmaçya'nın incisi Sibenik'te yer alan Mandalina Marina'nın hem hissedarı, hem de geliştiricisi ve işletmecisi olan Doğuş Holding, geçtiğimiz yıl temelini attığı Hırvatistan’ın ilk Mega Yat Marinası Mandalina Marina ile hizmet kalitesini Dalmaçya kıyılarına taşıyor. Mandalina Marina, turistik tesisler, otel ve perakende satış noktalarında yapılacak yatırımlarıyla her geçen gün büyüyor.


LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.