MAN ve NEOPLAN, 2021 teslimatlarına başladı

MAN ve NEOPLAN, 2021 teslimatlarına başladı

Pamukkale ve Kayseri RH Turizm bireysel yatırımcıları filolarını MAN ve NEOPLAN otobüsler ile güçlendirdi

Üstün teknoloji, güvenlik, konfor, kalite ve tasarrufu bir arada sunan MAN ve NEOPLAN otobüsleri, yeni yılda da hem bireysel hem de kurumsal firmaların tercihi olmaya devam ediyor. Araçlarının sahip olduğu özellikler ve sunduğu avantajlarla seyahat sektörünün gözdesi olan MAN ve NEOPLAN, 2021 yılının ilk teslimatlarını yaptı.

Ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel iç ve dış tasarımının yanı sıra benzersiz ekonomik kazanımlar ve yüksek güvenlik özellikleri ile seyahat otobüsleri için standartları yeniden belirleyen NEOPLAN Tourliner’ın teslimatı Türkiye’nin en köklü ulaşım markalarından Pamukkale Turizm’in bireysel yatırımcısı Metin Yer Hizmetleri Şirketi’ne yapıldı. Yolcularına eşsiz bir seyahat keyfi yaşatmak isteyen firma, Pamukkale Turizm’in VIP hizmet sunan Jumbo hattında kullanılmak üzere filosuna 1 adet 13 metre, 2+1 koltuk düzenli NEOPLAN Tourliner kattı. Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Emrah Albustanoğlu ev sahipliğinde yapılan teslimat törenine Metin Yer Hizmetleri sahibi Metin Kutucu, Pamukkale Turizm Bölge Koordinatörü Ufuk Bababalım, Ankara Otogar Müdürü Hakan Cimbiş ve Metin Yer Hizmetleri yetkilisi Cenk Karayılmaz katıldı.

Sahip olduğu özellikler ve sunduğu avantajlarla tercih nedenimiz

Metin yer Hizmetleri olarak, 2021 yılı otobüs yatırımlarında NEOPLAN’ı tercih ettiklerini belirten Metin Kutucu; “MAN ve NEOPLAN araçlarının işletme maliyetlerinin düşüklüğü, düşük yakıt sarfiyatları ve satış sonrası sundukları hizmetler tercihlerimizde çok önemli bir yer tutuyor. Tüm bu avantajların yanında ayrıca otobüslerinin konforu, geniş, ferah iç hacimleri ve VIP koltukları da bizi, MAN ve NEOPLAN otobüslerine yatırım yapmaya teşvik ediyor. Hem kalitesinden hem de hizmetinden memnun olduğumuz MAN ve NEOPLAN ile ticari dostluğumuzu daha uzun yıllar sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Jumbo hattımız MAN ve NEOPLAN otobüsleri ile başladı

Pamukkale Turizm Bölge Koordinatörü Ufuk Bababalım da şunları söyledi; “Pamukkale Turizm olarak, müşteri memnuniyeti temellinde kalite, konfor ve güvenlikten ödün vermeden hizmet veriyoruz. Bu hizmette, otobüslerin kalitesi ve sahip olduğu özellikler çok önemli bir kriter oluşturuyor. Nitekim, VIP hizmet sunduğumuz Jumbo hatlarının tamamında da MAN ve NEOPLAN otobüslerle başladık.

Özellikle yolcularımızdan araçların konforu noktasında çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Yani, MAN ve NEOPLAN otobüslerinden biz de yolcularımız da çok memnunuz.”

man_metin_kutucu_teslimat_gorsel_1.jpg“Hem firmaya hem de yolcularımıza en iyiyi sunmak istiyoruz”

MAN tarafından yılın ikinci teslimatı da Kayseri RH Turizm bireysel yatırımcısı Eşref Aşık’a yapıldı. Eşref Aşık, 2021 araç yatırım kapsamında, Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreni ile filosuna 1 adet 13 metre, 2+1 VIP koltuk düzenli MAN Lion’s Coach kattı. İleri teknoloji, güvenlik, konfor ve yakıt tasarrufu ile “Coach of the Year 2020 – Yılın Otobüsü” seçilen MAN Lion’s Coach’u filosuna katmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Eşref Aşık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem çalıştığımız firmaya hem de yolcularımıza en iyiyi sunmak istiyoruz. Bu yüzden de uzun yıllardır MAN ve NEOPLAN otobüslerini kullanıyoruz. Çok da memnunuz. MAN otobüsleri, sahip olduğu teknik özelliklerinin yanında yolcu konforundan güvenliğe, düşük yakıt tasarrufundan satış sonrası desteğe kadar birçok avantajı bir arada sunuyor. Yolcularımız da MAN ayrıcalıklıkları ile seyahat etmekten büyük keyif alıyorlar. Onlar; seyahatlerinde konforlu ve güvenli bir yolculuğun tadını çıkarırken, biz de aracın sağladığı ekonomi ve diğer pek çok avantajlarla rahat ediyoruz.”

Eşref Aşık, ayrıca araç yatırımında teşvik dahil desteklerinden dolayı MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ile yıllara dayanan dostluğuyla her durumda yanında olduğunu söylediği MAN Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer’e de teşekkür etti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.