MAN kamyon yatırımcıları Diyarbakır’da buluştu

MAN kamyon yatırımcıları Diyarbakır’da buluştu

MAN kamyon müşterileri Diyarbakır’da düzenlenen yemekte bir araya geldi. MAN Finansal Hizmetler'in katkısıyla Güneydoğu Bölge Bayi DiyarMAN’ın ev sahipliğinde...

MAN kamyon müşterileri Diyarbakır’da düzenlenen yemekte bir araya geldi. MAN Finansal Hizmetler'in katkısıyla Güneydoğu Bölge Bayi DiyarMAN’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte bir araya gelen kamyon yatırımcıları bilgi alışverişinde bulundu. Yemeğe katılan TGS EfficientLine yatırımcıları da tecrübelerini aktararak, araçların ekonomik işletme maliyetleri ve düşük yakıt avantajı sağladığını belirttiler.

Diyarbakır’da düzenlenen yemeğe, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara, DiyarMAN Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Unat, MAN Finansal Hizmetler A.Ş. CFO'su Barış Türkeş, Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Kılıç, Bölge Satış Yetkilisi Emrah Albustanoğlu ve çok sayıda kamyon müşterisi katıldı.

Yemekte konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara, yatırımlarına MAN ile devam eden kamyon müşterilerine teşekkür etti. Satış ve satış sonrası hizmetleri Türkiye’nin her noktasına ulaştırdıklarını belirten Sara, “Kalitesine güvenerek MAN’ı tercih eden değerli yatırımcılarımız bizleri pazar lideri yaptı. Bizler de bu güvene layık olmak adına hizmet kalitemizi daha da yukarıya taşımak için çalışıyoruz” dedi.

DiyarMAN Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Unat ise yeni TGS EfficientLine çekicilerin bölgede yoğun talep gördüğünün altını çizdi. Yemeğe katılan TGS EfficientLine yatırımcıları ise araçları değerlendirdi. Araçların uzun yol taşımacılığında oldukça verimli olduğunu belirten yatırımcılar, ihtiyaca özel şartlar sunan MAN Finans’ın da yatırımcıyı teşvik ettiğini söylediler.

MAN Finansal Hizmetler A.Ş. CFO’su Barış Türkeş yaptığı konuşmada “EfficientLine” serisi ile büyük bir ivme yakaladıklarını belirterek sektöre olan finansal desteklerinin artarak devam edeceğini vurguladı. Önümüzdeki dönemde MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ile müşterilerine farklı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunarak fark yaratmayı amaçladıklarını belirten Türkeş, MAN markasının kalitesiyle sunduğu ayrıcalıkları finans alanında da sağladıklarını söyledi.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.