Lütfen yalnız aracınızı değil, üzerindekini de hesaplayın

Lütfen yalnız aracınızı değil, üzerindekini de hesaplayın

İki ayrı ilde yine bir "ÖLÇÜ" kazası yaşandı. Kocaeli'nin Körfez ilçesi ve Zonguldak'ta meydana gelen iki ayrı kazada sürücüler üst geçit ile taşıdıkları araçların yüksekliğini hesaba katamadıkları için istenmeyen sonuçlar ortaya çıktı.

İlk kaza, dün öğle saatlerinde, Körfez Hacı Osman Mahallesi’nde meydana geldi. Ali Demiral idaresindeki 28 K 0245 plakalı treylerinde iş makineleri bulunan çekici, 4 metre 10 santim yüksekliğindeki köprünün altından geçerken iş makineleri köprüye çarptı. Ali Demiral, treylerde bulunan makinelerin köprüye çarptığını fark edince aracı durdurdu. Araç sıkışırken, köprünün altından çıkarılması için treylerin lastiklerinin havası indirildi. TIR, lastiklerin havasının indirilmesi ile köprünün altından çıkarılırken, iş makineleri hasar gördü.

kamyon_yuklu_tir_kopruye_takildi_h44775_160c4.jpgİKİNCİ KAZANIN ADRESİ ZONGULDAK

İkinci kazada ise kamyon yüklü TIR köprüye takıldı... Zonguldak Westalife önünde kamyon yüklü TIR, demiryolu geçidini aşamadı. Kent merkezinde yıllardır yüksek araçların geçişinde yaşanan köprüye takılma olayına bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Nakliyeci dostlarımızı bir kez daha uyarıyor, kazalardan uzak, hayırlı kazançlar diliyoruz.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.