Lüks yatta Türk markasını yücellti

Lüks yatta Türk markasını yücellti

Şirketin kuruluş merkezinin Fransa olduğunu dile getiren Fikri Bayhan, çoğu insanın Peri?yi bir Fransız şirketi olarak bildiğini de söyledi ve ?Mühendislerimiz,...

Şirketin kuruluş merkezinin Fransa olduğunu dile getiren Fikri Bayhan, çoğu insanın Peri?yi bir Fransız şirketi olarak bildiğini de söyledi ve ?Mühendislerimiz, parça üreticilerimiz, işçilerimiz, hepsi Türk. Biz yerli sermayeyle kurulmuş bir Türk şirketiyiz? diye konuştu. Türkiye yat pazarına ilişkin bilgi de veren Fikri Bayhan şunları söyledi: ?Dünya 3?üncülüğüne oynuyoruz. 2008 krizi olmasaydı şu anki durumun yüzde 60-70 üstünde olurduk.?

Bu ay içinde İstanbul?da bir satış ofisi açtıklarını söyleyen Bayhan, ?Türkiye , Ortadoğu ülkelerindeki bilinirliği ile yükselen pazar. Yabancı yat şirketleri Türkiye?ye ofis açıyor.?

41 metrelik bir yatı bitirdiklerini ve önümüzdeki hafta içinde teslim edileceğini söyleyen Fikri Bayhan, Kuveytli bir işadamı tarafından satın alındığını belirtti. Yeşil rengin hakim olduğu bu yatın fiyatının 14 milyon Euro olduğunu açıklayan Bayhan, renk ve içdizayn gibi detayların müşterinin tercihine bırakıldığını anlattı.

HÜRRİYET

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.