Lufthansa‘dan yeni eğlence hizmeti

Lufthansa‘dan yeni eğlence hizmeti

Lufthansa çok yakında orta menzilli uçuşlarda yolcularına Hollywood filmleri, TV dizileri, müzik,  oyunlar  ve enformasyon seçenekleri içeren kapsamlı...

Lufthansa çok yakında orta menzilli uçuşlarda yolcularına Hollywood filmleri, TV dizileri, müzik,  oyunlar  ve enformasyon seçenekleri içeren kapsamlı bir hizmet sunmaya başlıyor. Yolcular artık ücretsiz portal üzerinden Lufthansa WorldShop ürünlerini de koltuklarından doğrudan evlerine sipariş edebilecekler. Yeni hizmetin başlatılacağı Lufthansa uçuş ağında BDT-ülkeleri, Yakın Doğu ve Kuzey Afrika uçuşları da yer alıyor. Yolcular beraberlerinde getirecekleri dizüstü veya tablet bilgisayarlar veya akıllı telefonlarla kablosuz yerel alan ağı (WLAN) üzerinden uçağın Infotainment sunucusuna bağlanabilecekler. Lufthansa önümüzdeki yıl 20 adet Airbus A321 uçağını Lufthansa Systems tarafından geliştirilen uçakiçi eğlence sistemi BoardConnect ile donatmış olacak. İlkbaharda başlatılan ve aylarca devam eden  test süreci çerçevesinde yeni sistem yolcuların büyük beğenisini kazandı.

Lufthansa Passage Ürün ve Pazarlama Bölümü Sorumlusu Dr. Reinhold Huber yeni uygulama hakkında şu açıklamayı yaptı: “Devrim niteliği taşıyan bu sistemle yolculara yepyeni eğlence ve enformasyon seçenekleri sunulmuş olacak. Eğlencenin yanısıra yeni hizmetler ve müşteriyle etkileşim açısından da heyecan verici  bir perspektif açmış oluyoruz”. Klasik sistemlerden farklı olarak BoardConnect için yolcu koltuklarına kablo döşenmesi gerekli olmuyor. Kablosuz ağ üzerinden çalışan sistem için Lufthansa Technik  tarafından sadece kabinin belirli yerlerine ulaşım noktaları  yerleştirilecek.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.