Lufthansa ilk kez Panama’ya uçuyor

Lufthansa ilk kez Panama’ya uçuyor

Lufthansa, Güney Amerika’da uçtuğu destinasyon sayısını artırmaya devam ediyor. Şirket, yetkili mercilerin onayından sonra, 16 Kasım 2015’den itibaren Panama City’e yıl boyunca doğrudan uçmaya başlayacak.

Frankfurt ile Orta Amerika’nın ekonomi merkezi Panama City arasında Airbus 340-300 tipi uçaklarla haftada 5 kez karşılıklı seferler düzenlenecek. Frankfurt’tan 10.15’de hareket edecek olan LH 484 no.’lu uçuş 12 saat 25 dakika sonra yerel saatte 16.40’da Panama’ya inecek. Gece uçuşu olarak öngörülen LH 485 no.’lu dönüş uçuşu ise akşamın erken saatlerinde Panama City’den hareket ederek ertesi gün öğleden önce Frankfurt Havalimanı’na varacak. 298 yolcu kapasiteli uçakta yolcular, Business, Premium Economy ve Economy olmak üzere tüm sınıflarda en yeni kabin içi donanım ile Lufthansa’nın alışılmış yüksek standartlı konforunu yakalayabilirler: Business Class’da koltuklar tek bir düğmeyle yatay uzunluğu 1.98 metre olan rahat yataklara dönüşür. Yeni Premium Economy’de ise koltuklar arası mesafe artık daha rahat ve daha geniş. Tüm sınıflarda zengin kabin içi eğlence sistemi ve wireless broadband internet bağlantısı FlyNet yolcuların kullanımına hazır.

Lufthansa Copa Havayolları ile işbirliğini geliştiriyor. Yolcular Lufthansa’nın anlaşmalı havayolu şirketi Copa ile Orta ve Güney Amerika ile Karayipler’deki 50 uçuş noktasına kolayca ulaşabilecekler. Copa Havayolları’nın uçuş ağı içindeki başlıca destinasyonlar arasında Peru, Ekvador, Kosta Rika, Nikaragua ve Guatemala’daki havalimanları yer alıyor. Lufthansa uçuşlarının saatleri Copa Havayolları’nın merkez havalimanı Tocumen’deki uçuşlara rahat bağlantı sağlayacak şekilde ayarlanacak.

Kosta Rika ve Kolombiya arasında yer alan Panama son yıllarda büyük bir ekonomik büyüme kaydetti. Meşhur Panama Kanalı’nın yanı sıra gelişmiş altyapısı ve bankacılık sektörü ile elverişli coğrafi konumu sayesinde iş seyahatleri için cazip bir ülke haline geldi. El değmemiş sahiller, eşsiz sualtı dünyası ile yağmur ormanların ve mangrov ağaçlarının bulunduğu çok sayıda milli parklar ülkeyi turist olarak ziyaret edenlere de unutulmaz bir tatil yaşatıyor. İstanbul’dan Panama’ya gidiş dönüş bilet fiyatları 1065 eurodan başlıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.