Lufthansa Grubu’ndan yaza özel yeni tatil rotaları

Lufthansa Grubu’ndan yaza özel yeni tatil rotaları

Lufthansa Grubu bünyesindeki havayolu şirketleri yaz tarifesi çerçevesinde 101 ülkede 316 noktaya uçuyor – Yolcular yeni hatlardan ve ek seferlerden yararlanacak.

Lufthansa Grubu bünyesindeki havayolu şirketleri - Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, Lufthansa ve SWISS – önümüzdeki yaz döneminde gerek turistik gerekse  iş amaçlı seyahat edecek yolcular için daha da cazip hale geliyor.  Yolcular Lufthansa Grubu havayolu şirketlerinin nitelikli hizmetlerinden, yüksek kalite standardından ve güvenilirliğinden yararlanacaklar.

Lufthansa Grubu bünyesindeki havayolu şirketleri 27 Mart 2016 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanacak olan yaz tarifesi çerçevesinde haftada  yaklaşık 23.140 seferle dünyanın en yoğun uçuş ağlarından birini sunuyor. Havayolu şirketleri Frankfurt, Münih, Zürih, Viyana ve Brüksel merkez havaalanları üzerinden gerçekleştirecekleri uçuşlarla ve birçok varış noktası arasında düzenleyecekleri direkt seferlerle yaz döneminde 101 ülkede 316 noktaya (bir önceki yaz döneminde: 103 ülkede 321 varış noktası) ulaşım olanağı sunuyor.  Bunların yanısıra 30 dolayında anlaşmalı havayolu şirketi ile gerçekleştirilecek 18.000’i aşkın ortak sefer, uçuş ağının daha da kapsamlı hale gelmesini ve yolculara neredeyse dünyanın tümünü kapsayan bir uçuş ağı sunulmasını sağlayacak. Lufthansa Grubu havayolu şirketlerinin yaz tarifeleri 27 Mart 2016 Pazar günü uygulamaya konulacak ve 29 Ekim 2016 Cumartesi gününe kadar geçerli olacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.