Lucien Arkas ağabeyini son yolculuğuna uğurladı

Lucien Arkas ağabeyini son yolculuğuna uğurladı

Önceki gün hayatını kaybeden Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas'ın ağabeyi Jean Pierre Icard düzenlenen cenaze töreninin ardından, Karabağlar Paşaköprü Hristiyan Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün hayatını kaybeden Arkas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas'ın ağabeyi Jean Pierre Icard için dün Santa Maria Pasaport Kilisesi'nde tören düzenlendi.
Törene Lucien Arkas'ın yanı sıra, Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Geza Dologh, işadamı Mehmet Ali Kasalı, Arkas Holding CEO'su Önder Türkkanı ve sevenleri katıldı.
Jean Pierre Icard düzenlenen cenaze töreninin ardından, Karabağlar Paşaköprü Hristiyan Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

SUYUN PEŞİNDE YARIM ASIR

Jean Pierre Icard, radyestezi (sezgi) uzmanı olarak ün salmıştı. Icard, yeraltındaki suyun derinliğini, akış hızını, suyun tatlı mı tuzlu mu olduğunu sadece bir plan ya da harita üzerinden anlıyordu. Icard, ilk kez 1959'da, Seferihisar'da aldıkları bir arazide su bulmuştu. Daha sonra yüzlerce kaynak bulup, kuyu açtı. Bu konuda şirket kurdu. Icard, Meryem Ana Evi'nin oradaki su kaynağını da bulmuştu.

Ercan AKGÜN - YENİ ASIR

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.