"Lojistik sektörünün en iyileri ödüllerini alacak"

"Lojistik sektörünün en iyileri ödüllerini alacak"

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, “ATLAS Lojistik Ödülleri organizasyonunun sektörümüz açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle lojistik sektörünün tüm mensuplarını ATLAS Lojistik Ödülleri’nde yarışmacı olmaya davet ediyorum” dedi.

ATLAS Lojistik Ödülleri’nin dokuz yıldır süregelen ve lojistik sektörü açısından gelenekselleşen bir organizasyon olduğunu belirten UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, “ATLAS Lojistik Ödülleri organizasyonunun sektörümüz açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle lojistik sektörünün tüm mensuplarını ATLAS Lojistik Ödülleri’nde yarışmacı olmaya davet ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda ATLAS Lojistik Ödülleri’ne yarışmacı olarak katılan firmaların önemli bir kısmının UTİKAD üyesi olduğunu söyleyen Eldener, “Dernek olarak bu ciddi ödül organizasyonuna yıllardır destek veriyoruz. Bu yıl da derneğimiz üyelerinin yarışma başvuruları olduğunu görüyoruz. Öte yandan yeni havaalanın açılması havayolu taşımacılığına bambaşka bir boyut getiriyor. Oluşan bu yeni sinerjinin de etkisiyle özellikle havayolu taşımacılığı dalında başvuru sayısının geçtiğimiz yıllara oranla daha çok olacağını düşünüyorum. Jüri olarak seçim süreci geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çok zorlu geçeceğe benziyor.” diye konuştu.

Kurumsal Kategoride Başvurular 2 Kasım Cuma Günü Sona Eriyor

ATLAS_odul.jpgATLAS Lojistik Ödülleri’nin iki ana kategorisinden biri olan kurumsal başvuru esasına göre yapılan yarışma için başvuruların 2 Kasım 2018 Cuma günü mesai saati sonuna kadar yapılabileceğini hatırlatan Emre Eldener, “Lojistik sektörünün önemli firmalarının bu önemli ödülü kazanabilmek için başvurularını geç kalmadan yapmalarını bekliyoruz. Ayrıca ATLAS Lojistik Ödülleri’nin diğer bir kategorisi olan online yarışmada oylama süreci de tüm hızıyla devam etmekte; ilk gelen sonuçlara baktığımızda bu kategorinin de oldukça çekişmeli bir yarışa sahne olacağı gözüküyor” diyerek sözlerini tamamladı.

BİLGİ NOTU: Lojistik Ödülleri Yarışması ve yarışmanın özel ödülü ATLAS, 15 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.

Yarışmaya katılım süreci:
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta da belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor. İhracat firmalarına özel ‘Lojistiğe Katkı Ödülü’ aday gösterme işlemleri de yine ödül web sitesi üzerinden yapılıyor.

Lojistik Ödülleri 2018 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

lojistik-odulleri-01-002.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.