“Lojistik sektörü ödüllendirilmeyi hak ediyor”

“Lojistik sektörü ödüllendirilmeyi hak ediyor”

Lojistik Ekipmanlar’ın Kasım sayısı, Logitrans Fuarı’na özel konu ve konuklarıyla bu ay da dopdolu…

Sektörün en iddialı yayınlarından biri olan Lojistik Ekipmanlar Dergisi, bu ay da zengin içeriğiyle siz okuyucularıyla buluşmaya hazırlanıyor. Logitrans’a özel hazırlanan bu sayımızda, sektörün bugünü ve geleceğine ilişkin çarpıcı başlıklar sizleri bekliyor. Bu sayımızda ayrıca, lastik sektörüne farklı bir pencereden baktık. Havaların soğumasıyla birlikte yeniden gündemdeki yerini alan kış lastiği konusunu enine boyuna incelediğimiz son sayımızda ayrıca alternatif konu başlıkları ve ilginizi çekeceğini düşündüğümüz yerel ve küresel güncel haberlerle de karşınıza çıkıyoruz.

Ve tabi ATLAS LOJİSTİK ÖDÜLLERİ… Yazımızın başlığı ise, dergimizin de yayın danışmanlarından olan Atlas Lojistik Ödülleri Organizasyon Komitesi Üyesi AtillaYıldıztekin’e ait: “Lojistik sektörü ödüllendirilmeyi hak ediyor…” Biz de bu tespite yürekten katıldığımızı belirtiyor ve sizi Lojistik Ekipmanlar’ın Kasım sayısının içeriğiyle baş başa bırakıyoruz… İşte öne çıkan başlıklar:

14 YAŞINDA ÇIRAK OLARAK GİRDİĞİ FİRMANIN SAHİBİ OLDU
Bu sayımızda yine bir başarı hikayesini taşıdık sütunlarımıza…  Ali Avcı. 14 yaşında çırak olarak girdiği firmada, 19 yaşında ortak, daha sonra patron oldu. Şu an 100 milyon dolar ciroya ulaşan Ceynak Lojistik ve Samsunport Limanı’nın sahibi.

ETİS, DAĞITIM LOJİSTİĞİNİ YENİDEN YAZIYOR!
Geçtiğimiz yılın başlarında sunmaya başladığı entegre lojistik hizmetlerinin yanı sıra dağıtım lojistiğinde de dev bir girişim hamlesinde bulunan Etis Lojistik, 2015’in sonuna kadar sadece bu alandan 15 milyon liralık bir ciro elde etmeyi bekliyor. Mikro dağıtımlardan tarım lojistiğine, AVM’den mobilya lojistiğine kadar müşterilerinin ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler üretme parolasıyla yola çıkan şirket, önümüzdeki yıl da dağıtım lojistiğindeki yatırımlarını sürdürecek.

LOJİSTİK, PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN REKABET ŞANSINI ARTIRIYOR
Perakendecilik yalnızca bir “mal satma” arenası değil, aynı zamanda pazarlama uzmanlığı, özendirme, talep yaratma sanatıdır. Bir bakıma, üretilen malın, en albenili ve sağlıklı şekilde tüketicinin beğenisine sunulmasıdır. Bu yüzden de perakendecilik, oldukça kapsamlı bir organizasyon ağına ihtiyaç duyar. İşte perakende lojistiği kavramının çıkış noktası da budur…

LASTİK PAZARININ BÜYÜMESİ KAÇINILMAZ
Türkiye’de lastik pazarındaki potansiyelin her geçen gün artamaya devam ettiğini ifade eden Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, pazarın, yılsonu itibariyle 20 milyon adedi aşacağını söyledi.

LUTZ, GÜVEN VEREREK BÜYÜYOR
Türkiye’nin nakliye sektörüne özel en uzun soluklu sigorta aracısı olan Lutz Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş., CMR Konvansiyonu’nun ülkemizde tam anlamıyla hayata geçebilmiş olmasının da mimarlarından biri. 42 yıldır sadece nakliyecilere özel verdiği hizmetlerle sağlam temeller üzerine kurulu işbirlikleri ve dostluklar kuran şirketin en etkili silahı ise deneyimli kadrosu…

SEKTÖR, KIŞ LASTİĞİNE DOYDU
Geçtiğimiz yıllarda durgun bir seyir çizen lastik pazarının, kış lastiğinin zorunlu olmasıyla birlikte hızlı bir ivme yakaladığını söyleyen Michelin Türkiye Genel Müdürü Marco Giuliani, bu büyümenin de artık duraklama noktasına geldiğini belirtti.

ENGELLER, LOJİSTİKÇİLERİN İŞİNİ ZORLAŞTIRIYOR
Yönetmeliklerdeki belirsizlikler, altyapı eksiklikleri, yol vergileri, kota ve vize sorunu gibi engellerin, ülke ekonomisinden daha hızlı bir büyüme hacmine sahip olan lojistik sektörünün önünü tıkadığını söyleyen Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, önümüzdeki günlerde sektördeki satın almaların ve şirket birleşmelerinin artabileceğine dikkat çekti.

 

Yüklemesi kolay, hacmi daha geniş: Serin HCAP

Konyalı Beykap’tan Türkiye’de bir ilk!

Toyota, kendi sektöründeki en değerli marka

Pirelli: Kış lastiği için kar yağmasını beklemeyin

Krone, kış lastiğinde Goodyear’ı seçti

Continental ve BMW'nin elektrikli kamyonu yola çıktı

Kargoda, “Geldik bulamadık” dönemi artık bitiyor

Krone, direkt satış yöntemiyle avantajlar getirecek

Çavuşoğlu Nakliyat, bitkisel yağ taşımalarında iddialı 

Kässbohrer’den, maliyeti düşüren yeni dümenleme sistemi

Ekol Lojistik, 'Avrupa'nın en beğenileni' seçildi

Temsa’nın Safir Plus’ı yollarda

Tora’dan yanlış dolum kazalarına etkili çözüm

Adar Trans, Ortadoğu’ya yeni bir soluk getiriyor

Kendi benliğimizi nasıl taşıdığımızın hikayesi: Atlas Efsanesi…

Dünyadan lojistik haberleri…

 

LOJİSTİK EKİPMANLAR'IN KASIM SAYISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.