Lojistik poliçeleri: “Yürüyen Fabrikaların Sigortası”

Lojistik poliçeleri: “Yürüyen Fabrikaların Sigortası”

İstanbul, Bursa, İzmir ve Ankara’da hizmet lokasyonları bulunan Helmet Broker’ın Genel Müdürü Galip Aydan Gökakın, Lojistik Poliçeleri ve öneminden bahsetti.

2021 yılında Sigorta ve Reasürans Broker şirketi olarak sektöründe lider marka olmak hedefiyle kurulan, İstanbul, Bursa, İzmir ve Ankara’da hizmet lokasyonları bulunan Helmet Broker’ın Genel Müdürü Galip Aydan Gökakın, Lojistik Poliçeleri ve öneminden bahsetti.

galip-aydan-gokakin-helmet-broker-genel-mudur.jpgSektörüne farklı bir bakış açısı getirmek, profesyonel kadrosu ve bilinçli yaklaşımı ile Türkiye’de Lider Sigorta ve Reasürans Brokerler arasına girmeyi hedefleyen Helmet Broker, sigortacılık alanında akla gelen tüm hizmetleri vermektedir. Farklı ve yenilikçi bakış açısı ile, tüm sigorta branşları başta olmak üzere, farklı yaklaşım ve çözüm önerileri ile kişi veya kurumların yaşam kalitelerini, onlardan gelen talepler dikkate alınarak yükseklere taşımak ve sürekliliğini sağlayacak ürün ve hizmetler sunmaktadır.

Sigortanın günümüzde kendimizi, ailemizi ve şirketimizi koruyan en önemli finans kaynaklarından biri olduğunu vurgulayan Gökakın, “Sigorta, ihtiyaç duyduğunuzda satın alamayacağınız tek üründür. Burada önemli olan, ihtiyaç duyduğunuzda kullanabileceğiniz, sizlerin risklerini en iyi karşılayan bir sigorta poliçesine sahip olmaktır. Biz Helmet Broker olarak, doğru ihtiyaç tespiti ve doğru poliçe ile risklerinizi sigortalayarak, istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmanızı sağlıyoruz. İş dünyası için en önemli mottolardan biri olan ‘İş Sürekliliği’ felsefesinin temel unsuru risk farkındalığı ve sigortacılıktır.” dedi.

Lojistik sektöründeki sigortalama işlerinin üretim yaratan ticari bir emtia olmalarından dolayı ekstra önemli olduğunu söyleyen Gökakın, “Lojistik poliçeleri diye adlandırdığımız poliçe grupları, lojistik firmalarının ihtiyaç duyduğu, risklerini ve gelir potansiyellerini belirleyen tüm sigorta ürünleridir. Helmet Broker’ın bakış açısına göre Lojistik Poliçeleri, yürüyen-mobil fabrikaların sigortasıdır. Lojistik sigortalarının bütününü bu mantık ile yürüterek müşterilerimize ekstra katma değer sağlayabiliyoruz. Lojistik sigortalarının hasar yönetimleri büyük bir uzmanlık gerektirmektedir ve eğer bu uzmanlığı müşterilerinize yansıtmazsanız, onlara faydadan çok zarar verebilirsiniz. Bizler bu konunun öneminin farkındayız ve hizmet verdiğimiz alanlardaki derin uzmanlık bilgimize güveniyoruz.”

Lojistik sektöründe sigortalamanın öneminin altını çizen Gökakın, “Lojistik sektörü, dinamik ve hareket halinde olan bir sektör olduğu için risklere, kazalara ve hasarlara çok açık bir sektördür. Artan bakım, tamir ve yerine koyma maliyetlerine paralel olarak lojistik sigortaları da çok önem kazanmıştır. Ön görülebilir bir bütçe yönetimi için sigorta esastır. Teminat yapısının birebir prim olarak yansıdığı bu alanda gerçek ihtiyacın tespiti ve bu ihtiyaçlara yönelik bir poliçe optimum sonuçları sağlayacak ve sürdürülebilir bir iş ortaya koyacaktır. Helmet Broker olarak bizler bu konuda bilgi ve deneyimimizi müşterilerimize sunmak için her daim hazırız.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.