Lojistik öğrencileri, lojistik problemlerine ışık tutacak

Lojistik öğrencileri, lojistik problemlerine ışık tutacak

İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencileri, gelenekselleşen Üniversite-Sanayi İşbirliği Etkinliği’nde geliştirdikleri projeler ve sundukları çözüm önerileriyle gerçek lojistik problemlerine ışık tutmaya devam ediyor.

Son sınıf öğrencilerinin 2020-2021 Akademik Yılı boyunca İzmir Büyükşehir Belediyesi, Medical Park İzmir, Onurcan Ambalaj, Hepsiburada firmalarından firma temsilcileri ve Chalmers University of Technology ile University of Bremen’den akademik danışmanlarla birlikte yürüttüğü bitirme projelerinin final sunumları 29 Haziran 2021 Salı günü 10:00-13:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Etkinliğin panel kısmında ana tema, Küresel Pandemi ile önemi artan Tedarik Zinciri Dayanıklılığı olacaktır. Türk Hava Yolları, Arkas Mısır ve Volvo Group Trucks Technology firmalarından önde gelen firma temsilcileri sektörel gelişmeler ve pandemi sırasında karşılaşılan sorunlara yönelik alınan tedbirler ile ilgili değerlendirilmelerde bulunulacaktır.

Zoom platformu üzerinden ve tamamı İngilizce olarak gerçekleşecek etkinliğe, www.tinyurl.com/Lojistik2021 linki üzerinden erişim sağlanabilecektir.

https://dlm.ieu.edu.tr/tr

https://www.instagram.com/ieu.lojistikyonetimi/

izmir-ekonomi.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.