LOJİPORT Dergisi yeni sayısı yayında

LOJİPORT Dergisi yeni sayısı yayında

2019 yılıyla birlikte LOJİSTİK EKİPMANLAR yerine 16 yıllık kurumsal kimlik adı olan LOJİPORT ile okurlarıyla buluşan derginiz Aralık-Ocak sayısında yine dopdolu içeriğiyle okumanızı bekliyor.

83. sayısında intermodal taşımacılıkla ilgili haberlere yer veren LOJİPORT dergisini okumak için lütfen tıklayınız...

https://www.lojiport.com/egazete/lojistik-ekipmanlar-dergisi/aralik-2018-ocak-2019-

84. SAYIDA NELER YER ALACAK?

Derginiz LOJİPORT Şubat-Mart sayısında son yıllardaki en geniş hedef kitlesiyle buluşmak arzusunda.

DERGİNİZİ 50 BİN ADRESE DAHA ULAŞTIRIYORUZ

LOJİPORT Dergisi, www.lojiport.com ‘un elektronik ortamda yakaladığı başarıyı basılı mecraya da taşımak için atılımlarını sürdürüyor. Artan kağıt maliyetlerine karşın, en ekonomik şekilde size ulaşmayı sabırla sürdürdüğümüz dergimizi,  yeni yılda elektronik ortamda tespit ettiğimiz 50 bin e-mail adresine daha e-dergi olarak ulaştıracağız. Böylece 7 bin olan tirajımızı değiştirmeden 50 bin potansiyel müşterinizin daha sizi tanıyıp görmesini sağlamayı hedefliyoruz.

HANGİ FUARLARDA OLACAĞIZ?

Şubat-Mart sayımızın dosya konularını fuarların iştigal konuları olarak belirledik.

  • CEMAT EURASIA FUARI: 14-17 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Taşıma, Depolama, İstifleme, İç Lojistik ve Lojistik firmalarına yönelik olarak düzenlenen fuar, sektörün en fazla ziyaret ettiği etkinlikler arasında gösteriliyor. Biz de konuyla ilgili firmaları sayfalarımıza taşıyacağız.      
  • PETROLEUM FUARI: 28 - 30 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek bu fuarda da yine ekibimizle yerimizi alıyoruz. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları ve Teknolojileri ağırlıklı firmaların yer aldığı fuarda da yine katılımcı ve ziyaretçilerin ilgi duyacağı haberler hazırlamak istiyoruz.
  • AUTOMECHANIKA: 04 - 07 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleşecek bu fuar da, otomotiv sektörünün ağır abilerini sayarsak en baştaki sırayı kimseye kaptırmaz.  Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım, Bakım ve Servis Elemanları; Yedek Parça ve Sistemler, Tamir ve Bakım Ekipmanları, Aksesuarlar, Araç Yıkama, IT ve Yönetim Sistemleri firmalarının yer alacağı etkinliğe de ekibimizle katılıp; dergimizi stant stant dolaşarak katılımcı ve ziyaretçilere ücretsiz dağıtacağız.

Tartışma götürmeyecek derecede önemli bu 3 fuara sizi taşımamızı istiyorsanız lütfen, ilan ve haberlerinizle yerinizi alınız.

REKLAM VE HABER İÇİN İLETİŞİM: 

lojimedya-ajans.jpg

Evrim Elif CEDİZ 

Büyükşehir Konutları
Çamlık Cd. A28 Blok D:36
BEYLİKDÜZÜ/İSTANBUL
TEL: 0212 – 251 8670

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.