​​​Logitrans, yeni DAF'larla büyümeye devam ediyor

​​​Logitrans, yeni DAF'larla büyümeye devam ediyor

Rusya, Avrupa ve Kazakistan başta olmak üzere Baltık ve B.D.T. ülkeleri ile Asya ve D. Avrupa'yı içine alan Logitrans, filosunu Mertsan Motorlu Araçlar AŞ’den aldığı 30 DAF kamyon siparişi ile genişletirken, ilk 10 aracını yapılan tören ile teslim aldı.

Temelleri 90'lı yıllarda atılan ve Uluslararası Lojistiğin Türkiye’deki önemli oyuncularından biri olan Logitrans, zengin filosuna dahil ettiği DAF XF 480 SC model araçları özellikle verimliliği, etkin performansı, dayanıklılığı ve 3 yıl Full Garantili Altın Paketi sebebiyle tercih etti.

Başta karayolu, demiryolu, denizyolu ve havayolu taşımacılığı ile müşterilerine özel multimodel ve intermodel çözümler geliştiren aynı zamanda uzman kadrosuyla müşterilerinin uluslararası taşımacılık alanında yaşayabileceği zorlukları ortadan kaldırmak için çalışan lider lojistik firması filosuna kattığı DAF XF 480 Retarderli araçları ile müşterilerine en etkin ve kesintisiz hizmeti vermeyi hedefliyor.

Taşımacılığın yanı sıra depolama, tedarik zinciri çözümleri, E-İhracat hizmetleriyle 360 derece servis veren Logitrans, DAF araçlarını Mertsan Motorlu Araçların yaygın Servis ağı ve özellikle kendilerine yakın Şekerpınar bölgesinde yakın tarihte kurulacak Avrupa standartlarına uygun servis avantajından dolayı tercih etti.

Tuzla’da Logitrans Lojistik AŞ garajında gerçekleşen törenine, Logitrans Lojistik AŞ'den Operasyon Direktörü Gökhan YURTYAPAN, Filo Yöneticisi Arif İNAL, Finans Yöneticisi Metin ÇİFTÇİ, Finans Uzmanı Gökhan SÜNEL ve Mertsan Motorlu Araçlar AŞ’den Gn.Md.Yrd Tayfun KARAHASAN, Bölge Müdürü Alper ATA ve Yedek Parça Md.Bülent KİSTELLİ katılım sağlamıştır.

Uluslararası taşımacılıkta güvenli ve hızlı taşımanın öneminin Logitrans için ilk sırada olduğunu belirten Filo Yöneticisi Arif İNAL, uzun soluklu bir iş birliğinin de Mertsan ile yapılmış olmasından memnun olduğunu dile getirdi.

Avrupa, BDT Ülkeleri, Rusya ve sürekli genişleyen teslimat alanlarıyla, yeni araçlarını müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bu hafta içinde yola çıkacağını belirten Operasyon Yöneticisi Gökhan YURTYAPAN ise, özellikle yakıt tasarrufu, güvenli yol tutuş ve satış sonrası hizmetlerin lojistik çözümler sunan firmalar için büyük önem taşıdığını, DAF araçların satın alınmasında bu hususların etkili rol oynadığını belirtti ve iş birlikçi yaklaşımından dolayı Mertsan Motorlu Araçlar AŞ’ye teşekkürlerini sundu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.