Logi3PL ve ZoodMall’dan, E-Ticarette Çözüm Ortaklığı

Logi3PL ve ZoodMall’dan, E-Ticarette Çözüm Ortaklığı

Logitrans Lojistik’in yazılım ekibi tarafından geliştirilen pazaryeri entegrasyonu Logi3PL sayesinde, onlarca yerli ihracatçı ürünlerini Rusya ve Polonya’da satıyor. Logi3PL’in ZoodMall Çözüm Ortaklığı ile yeni ülkeler ve yeni e-ticaret pazarları sırada.

Logitrans Lojistik’in yazılım ekibi tarafından geliştirilen pazaryeri entegrasyonu Logi3PL sayesinde, onlarca yerli ihracatçı ürünlerini Rusya ve Polonya’da satmaya devam ediyor. Şimdi ise Logi3PL’in ZoodMall Çözüm Ortaklığı ile yeni ülkeler ve yeni e-ticaret pazarları ihracatçıları bekliyor.

Logi3PL ile Sabit Giderleri Azaltıyor

E-ticaret global çapta büyümeye devam ederken, pazaryeri entegrasyonu Logi3PL hizmeti de yeni ülkelerde yeni fırsatlar yaratıyor. İhracatçıların, yurt dışında ürünlerini kolaylıkla satabilmeleri için sağladığı online altyapı sayesinde, hem ihracat konusunda firmaları teşvik ediyor hem de geleneksel satış modellerinin aksine online satış ile sabit giderler, zorlu gümrük süreçleri ve ürün yönetimi gibi birçok konuda ihracatçıların yanında duruyor.

ZoodMall ve ZoodPay ile Yeni Bir Dönem

Türki Cumhuriyetler (Özbekistan, Azerbaycan ve Kazakistan) ve Orta Doğu’da (Lübnan, Irak, Ürdün, Kuveyt, BAE ve Afganistan) milyonlarca müşteriye ŞİMDİ AL SONRA ÖDE (BNPL) ve taksit imkanı sağlayan bir pazaryeri olarak ZoodMall ve ödeme uygulaması ZoodPay, Türk markalarına bu bölgelerde önemli bir satış potansiyeli sunuyor. Kapıda ödemenin %90’dan fazla tercih edildiği bu bölgelerde Logi3PL, firmaları ZoodMall’a entegre ederek bu bölgedeki E-Ticaret açığının yeni ödeme modelleri ile kapanması adına kaynak sağlıyor. Özellikle Türk motiflerine ve Türk markalarına olan ilgi ve sempati nedeniyle bu bölgelerde ihracat talebi karşısında Logi3PL yerli ihracatçılar için eşsiz bir satış potansiyeli inşa ediyor.

Geçtiğimiz ay itibariyle, Google Play üzerinden 5 Milyondan fazla kez indirme alan ZoodMall mobil uygulaması aynı zamanda yerel influencerlar ve pazarlama teknikleri ile sektörün en aktif kullandığı mecralardan müşteriler ile etkileşime geçebiliyor.

Logi3PL’den Tam Kapsamlı Çözümler

Logi3PL, ZoodMall ve daha önce entegrasyonu gerçekleşen tüm pazaryerlerinde, yerli ihracatçılara, uluslararası kargo, mağaza yönetimi, ürün moderasyonu, yerelleştirme, fulfillment, iade yönetimi, ve reklam kampanyaları yönetimlerini sunabiliyor. Böylelikle uluslararası E-Ticaret konusunda deneyimsiz olan firmalar dahi Logi3PL sayesinde ürünlerini ihracata açabiliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.