Kuzey Marmara Otoyolu’nda TIR köprüye çarptı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda TIR köprüye çarptı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kireç yüklü TIR, köprünün ayağına çarparak devrildi. Kazada sürücü yaralandı. Olay yerine, itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle Edirne istikameti trafiğe kapandı.

Kaza saat 06.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Edirne istikameti Uskumruköy Mevkii’nde bulunan köprünün altında meydana geldi. Kireç yüklü TIR’ın sürücüsü Erhan Altun, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Köprünün ayağına çarpan TIR devrildi. Kazada sürücü Erhan Altun araçta sıkıştı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yola devrilen TIR’ın kupasında sıkışan sürücü itfaiye ve sağlık ekiplerinin bir saatlik çalışmasının ardından kurtarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Köprünün ayağına çarptıktan sonra yola devrilen TIR nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu Edirne istikameti tamamen trafiğe kapandı. Yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yol, yapılan çalışmaların ardından kademeli olarak trafiğe açıldı.

Erhan Altun kardeşimize geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz. 

trafik-004.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum