KTSO, MNG Kargo ile protokol imzaladı

KTSO, MNG Kargo ile protokol imzaladı

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), MNG Kargo ile üyelerine maliyetlerinde katkı sağlamak için aralarında protokol imzaladı.

Dün saat 12.00’de Keşan Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıya KTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Arıkan, MNG Kargo Keşan Şube Sahibi Adnan Akıncıoğlu, MNG Kargo Bölge Müdür Yardımcısı Okan Savaş, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, MNG Kargo ile birlikte üyelerine kolaylık anlamında neler yapılabileceği ile ilgili çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

MUTAF: “ÜYELERİMİZE ÇOK AVANTAJLI KARGO TAŞIYICILIĞI OLACAK”

Konu ile ilgili bilgi veren Kadir Mutaf, şunları söyledi: “Oda ve üyelerimizin aynı zamanda ticaret faaliyetlerinin ekonomik olarak bazı hizmetlerden katkı alması odadaki görevlerimizin önceliklerinden biri. Daha önce yapmış olduğumuz çalışmalarla bu tip anlaşmalarla bu fayda bir nebze de olsa üyelerimize getirmiş olduk. Uzun bir çalışma sürecinden sonra aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde resmi taşıyıcı kurumu ve aynı zamanda MNG Kargo ile bir anlaşma yaptık. Neticesinde de oda üyelerimize çok avantajlı kargo taşıyıcılığı olacak. TSO üyelerine katkı sağlayacak fiyat anlaşması oldu. Emeği geçen Bölge Müdür Yardımcısı Okan Bey’e, Adnan Bey’e ve oda personelimize çok teşekkür ederiz. Bu anlaşma 2019 sonuna kadar sürecek. Umarım ileriki yıllarda üyelerimize daha fazla katkı sağlarız.”

“BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR DİYEREK ÇALIŞMAYA BAŞLADIK”

Yaklaşık iki aydır TSO Yönetim Kurulu ile istişare halinde olduklarını dile getiren MNG Kargo Keşan Şube Sahibi Adnan Akıncıoğlu, “E-ticaretin son günlerde ülkemizde gelişmesinden dolayı, Keşan bu konuda biraz yavaş kalıyordu. Gerek kargo da gerek sosyal medya veya internet üzerinden aktif olarak reklam yaparken 10 TL’lik ürünü 10 TL’lik kargo bedeli ile yollar gibi bir izlenim vardı. Odamızın aktif olarak bin 900 üyesi var. Bir elin nesi var iki elin sesi var diyerek çalışmaya başladık. Ciddi bir fiyat indirimi aldık. E-ticaret üzerinden bölgedeki esnafın daha iyi yararlanması için kargo maliyetlerini düşürdük. Bu protokolden sonra üyeler sosyal medyada ya da internet sitelerinde kendilerinin reklamını yaparak daha fazla mal satabilecek hale gelecek. Üyelerden vergi levhası, kimlik fotokopisi, imza sirküsü, ticaret sicil gazetesi ve 2019 faaliyet belgesi isteyeceğiz. Vereceğimiz mail adresine üyeler mail yoluyla iletecek. Mail yolu ile yapamayan işletmeler de geldiğinde anlaşmayı yapacağız.” diye konuştu.

Songül KONAR – MEDYAKESAN.COM

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.