KSN Lojistik'in konkordato süresi 1 yıl uzadı

KSN Lojistik'in konkordato süresi 1 yıl uzadı

Otomobil devlerine lojistik destek sağlayan KSN Lojistik, konkordato davası sonucunda 1 yıl geçici mühlet kararı aldı.

Otomobil devlerine lojistik destek sağlayan KSN Lojistik, geçtiğimiz aylarda konkordato ilan etmişti. 1982 yılında Trabzon merkezli kurulan şirketin bir sonraki duruşması Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görüldü. Duruşma sonucunda KSN Lojistik’in konkordato süresi 1 yıl uzatıldı. Konkordato mühlet süresi 2 Mart 2019 tarihinde başladı. Firmaya geçici komiser olarak Canan Yaş, Kamuran Soylu ve Zekeriya Işık atandı. Bir sonraki duruşma tarihi ise 20.02.2020 olarak açıklandı.

T.C.GEBZE ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
Sayı : 2018/771 Esas

İ L A N

Davacı KSN LOJİSTİK A.Ş. tarafından açılan ve mahkememizde görülmekte olan Konkordato (Adi Konkordatodan Kaynaklanan (İİK 285 İla 308/h)) davası nedeniyle;

Davacı KSN LOJİSTİK A.Ş. (Gebze Ticaret Sicil Müdürlüğü No:29174) hakkında 02/10/2018 tarihinden başlamak üzereverilen geçici mühlet kararının sona erme tarihi olan 02/03/2019 tarihinden itibaren 1 yıl süre ile kesin mühlet kararı verilmiştir. Geçici komiser olarak mali müşavirler Canan YAŞ, Kamuran SOYLU ve hukukçu Zekeriya IŞIK atanmıştır. Söz konusu verilen kesin mühlet kararında komiserlerin görevlerinin devamına karar verilmiştir. İİK'nun 288. maddesi gereğince kesin mühlet kararına karşı alacaklıların, ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçe ile itiraz ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebilecekleri ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri, duruşmasının 20/02/2020 günü saat 13:45' e bırakıldığı ihtaren ilan olunur.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.