Krone’nin 4 dingilli Profi Liner’i daha çok yük taşıyor

Krone’nin 4 dingilli Profi Liner’i daha çok yük taşıyor

Dört dingilli ilk Krone Profi Liner şimdi Danimarka yollarında. Daha fazla yük taşınabilecek yeni araç birkaç gün önce Danimarka makamlarından onay aldı.

Krone, Danimarka nakliye şirketlerinin gereksinimlerine göre özel olarak tasarlanmış yeni bir araç üretti. Danimarka'da, yedi aksa sahip bir kamyonun toplam ağırlığı 56 tona kadar çıkabiliyor. Dört akslı Profi Liner'ın toplam ağırlığı 30 ton civarında; her aksa 7.5 ton ağırlık düşüyor. Buna karşılık, üç dingilli, aynı yüklü bir treyler Danimarka'da maksimum 24 ton ağırlığında olabiliyor.

Krone’nin İskandinav bölgesinden sorumlu yetkili Uffe Steffensen, Profi Liner 4-aksın daha fazla yük kapasitesi sayesinde Danimarka'daki müşteri talebini de artırdığını açıkladı. Steffensen, "Son yıllarda, hem Danimarkalı filo yöneticilerinden, hem de bireysel müşterilerden 4 akslı bir araçla ilgili giderek daha fazla soru aldık. Bu nedenle Profi Liner 4 akslı aracı ürünü portföyümüze dahil etmeye karar verdik. Aksı Padborg'daki iştirakimize bırakıp araç onayı için ayarlıyoruz. Yanıtlar bizi haklı çıkardı. İlk on ünite zaten satıldı ve şimdi Danimarka'da özel onayla kullanılıyor "diye konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum