KRONE, Tire’deki yeni şasi üretim tesisini devreye aldı

KRONE, Tire’deki yeni şasi üretim tesisini devreye aldı

2012 yılından beri Tire’de üretimini sürdüren ve 2016 yılında şasi fabrikasını açan KRONE, artan sektör talebine yanıt verebilmek için yatırımlarını hayata geçirmeye başladı.

2022 Ekim ayında temeli atılan şasi fabrikası büyütme çalışmaları tamamlandı ve fabrikaya 4.800 m2 yeni kapalı alan kazandırıldı. Yeni kapalı alana ek olarak mevcut 5.000 m2’lik kapalı alanın revizyonu gerçekleştirildi. Yapılan büyütme çalışmalarıyla 2023 yılında 7.000 adetlik treyler üretimi hedefleniyor.

8 Mayıs’ta devreye alınan yeni tesisin açılışını KRONE Group CEO’su Dr. David Frink, COO Dr. Stefan Binnewies, CTO Alfons B. Veer, KRONE Ticari Araçlar Genel Müdürü Kartal C. Erköy ve KRONE Trailer International Genel Müdürü Semih Pala gerçekleştirdi.

Alfons B. Veer, yaptığı açıklamada; “Türkiye’de 2016’yılında şasi fabrikasını açarak yaptığımız yatırımın doğru bir karar olduğunu gördük. Türkiye’ye güvenimiz devam ediyor, yeni yatırım kararıyla şasi fabrikasını büyüterek kapasite artırıyoruz. KRONE Türkiye yönetimine ve ekibine yaptıkları çalışmalar için teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

krone-sasi-tesisi-acilisi2.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.