Krone bir kez daha “En İyi Marka” seçildi

Krone bir kez daha “En İyi Marka” seçildi

Trans Aktuell, Lastauto Omnibus ve Fernfahrer gazete okurları, bir önceki yıl olduğu gibi bu yıl da Krone’yi treyler kategorisindeki“En İyi Marka” olarak belirledi.

8.125 katılımcının yaklaşık yüzde 50'si Krone'yi 1. sırada oyladı. Katılımcıların yüzde 43'ünden fazlası da, Krone'ye "Römork kutusu gövdeleri / soğutma gövdeleri" kategorisinde de oy vererek ikinci sıraya çıkarttı. Son olarak, Krone aksı da, Almanya'nın en büyük ticari araç okuyucuları anketinde 3. sırada yer aldı.

Önce fiziksel olarak gerçekleştirilmesi planlanan ancak daha sonra pandemi nedeniyle sanal olarak yapılan törende Krone’nin ödülünü Pazarlama Müdürü Stefan Oelker  teslim aldı.

Oelker, "Bu okuyucu anketinin sonucunu zor zamanlarda değerli bir motivasyon artışı olarak görüyoruz. Elbette ürünlerimizle bir kez daha üst sıralarda yer alabildiğimiz için çok memnunuz. Her biri sektörden gelen 8.100'den fazla okuyucunun doğrudan onayı ve sürücülerin, nakliye şirketlerinin ve filoların temsili bir karışımı yöneticiler; treyler ürünlerimiz ve hizmetlerimizle hala doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Krone ekibi adına size teşekkür etmek ve tüm seçmenlere, önümüzdeki on iki ay boyunca lider konumumuzu savunmak ve daha ileriye taşımak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğimize söz veriyoruz” diye konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.