Koster Yatırım A.Ş tüm denizcileri kucaklayacak

Koster Yatırım A.Ş tüm denizcileri kucaklayacak

Koster armatör ve işletmecilerini bir araya getirmek için kurulan Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) birinci yılını tamamlarken, yeni...

Koster armatör ve işletmecilerini bir araya getirmek için kurulan Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) birinci yılını tamamlarken, yeni bir oluşuma imza attı. Tescili tamamlanan Koster Yatırım A.Ş, KOSDER üyelerinin dışındaki, denizcilik camiası mensuplarının da gönüllülük esası ile katılıp, hisse sahibi olabileceği bir kuruluş olacak.

KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır, yeni oluşumla ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Derneğimiz henüz yeni yaşını kutlarken, güzel faaliyetlerimizden aldığımız bu büyük feyz ile birlik ve beraberliğimizin kuvvetliliğini daha üstün seviyelere taşımak kararı aldık. Devletimizin destekleyeceği projelerde denizciliğimizin bütün paydaşlarının olabildiğince istifade edebilmesi en büyük hedefimiz olacaktır.  Bu cümleden hareketle, Yönetim Kurulu tarafından alınan bir kararla, tüm üyelerimizin ve mevcut üyelerle sınırlı olmayıp tüm ilgilenen camiamız mensuplarının da gönüllülük esası ile katılabileceği ve hisse sahibi olacağı KOSTER YATIRIM A.Ş.’nin kurularak tescil edildiğini büyük bir kıvançla bildirmekten onur duyarım.

Yeni inşa, teknik ve ticari işletme birliktelikleri ile Türk Koster Filosunu daha da güçlendirerek Türk Kosterciliği Ruhunu Dünya Denizlerinde yeniden yaşatabilmek adına tüm denizcilik sektörümüze hayırlı ve uğurlu olsun.”

Salih Zeki Çakır

Yönetim Kurulu Başkanı / Chairman of Board

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER)

Assocıatıon Of Turkısh Coaster Owners & Operators

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.