KOSDER’den Deniz Eraydın’a kınama

KOSDER’den Deniz Eraydın’a kınama

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği, dün gerçekleştirilen toplantıda KOSDER’i FETÖ’cü olmakla suçlayan DTO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Deniz Eraydın hakkında bir kınama mesajı yayınladı.

Dernekten sitemize de gönderilen yazıda şu bilgilere yer verildi:

B A S I N   B İ L D İ R İ S İ

Değerli Basın Mensupları;

Deniz Ticaret Odası Eylül ayı olağan Meclis Toplantısında Ali Deniz Eraydın’ın, Derneğimiz bir önceki Başkanı, şimdiki Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Salih Zeki ÇAKIR hakkında dile getirdiği mesnetsiz suçlamaları şiddetle kınamaktayız.

Böylesi hassas bir konuda dayanaksız iftiraların en azından etik kurallara uygun olmadığını belirtmek isteriz.

Türkiye’nin en saygın ve en güzide Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneğimizin (KOSDER) gerek Yönetim Kurulu üyeleri gerekse diğer üyeleri de sektörümüzün çok değerli Armatörlerinin, Tersanecilerinin, Eğitim Kurumlarının ve Tedarikçilerinin bulunduğu özel bir topluluktur ve bugüne kadar çok faydalı çalışmalar yapmıştır. Bu çalışmalarda her zaman Sn. Salih Zeki ÇAKIR’ın imzası bulunmaktadır.

Aynı zamanda Derneğimizin kurucusu da olan Sn. Salih Zeki ÇAKIR’a yapılan bu ahlak ve gerçek dışı saldırı sebebiyle gene Sn. Salih Zeki Çakır’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu dönemde derneğimize üyeliği kabul edilen Ali Deniz ERAYDIN’ın Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği üyeliğinden çıkarılması için gerekli hukuki süreci de başlatacağımızı duyururuz.

Saygılarımızla

Hüseyin KOCABAŞ
Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER)
Yönetim Kurulu Başkanı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.