Kordsa, Brezilya’da  “çalışılacak en iyi şirket” seçildi

Kordsa, Brezilya’da “çalışılacak en iyi şirket” seçildi

Kordsa, dünya genelindeki prestijli ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Kordsa’nın Brezilya üretim tesisi, 2020 yılında “The most amazing place to work / Çalışılacak en iyi şirket” ödülünü aldı.

Kordsa, 12 üretim tesisinden birinin yer aldığı Brezilya’da, yüksek çalışan memnuniyeti oranlarıyla, “The most amazing place to work / çalışılacak en iyi şirket” listesinde yer aldı. Liste, Brezilya'nın en saygın üniversitesi São Paulo Üniversitesi’nin İşletme Enstitüsü Vakfı (FIA) ile Brezilya'daki en büyük içerik, teknoloji, dijital ödemeler, medya ve hizmet şirketi olan Universe OnLine (UOL) tarafından, Brezilya’nın önde gelen 100 şirketinde çalışan 150 bin çalışanla yürütülen araştırma sonucu oluşturuldu.

Listenin ilk sıralarında yer alan şirketlere ödüllerini takdim etmek üzere, 1 Aralık'ta UOL’un YouTube kanalında sanal bir ödül töreni düzenlendi. Törende, FIA tarafından yürütülen Çalışan Deneyimi Araştırmasına göre çalışan memnuniyeti en yüksek küçük, orta ve büyük ölçekli firmalar ödüllendirildi.

kordsa_ceo_ali___al____kan.jpgKordsa CEO’su Ali Çalışkan, bu global başarıya ilişkin yaptığı açıklamada “Tutkumuz yaşamı güçlendirmek vizyonuyla devam ettiğimiz yolculuğumuzda, önce en büyük varlığımız olarak gördüğümüz çalışanlarımızı güçlendirmeyi önemsiyoruz. Kapsayıcılığı ve çeşitliliği ilke edinmiş bir kurum olarak yaratıcılığa açık, yeni fikirlerin yeşermesine olanak sunan, bireysel farklılıklara saygı duyan, çalışanına değer veren ve güven duyulan çalışma ortamları oluşturuyoruz. Böylece çalışanlarımız Kordsalı olmaktan memnuniyet duyuyor. Aldığımız ödüller ise çalışanlarımızın Kordsa markasına bağlılıklarının en güzel nişanesi,” şeklinde konuştu.

kordsa_eraykaraduman.jpgKordsa İnsan Kaynakları, Hukuk ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Eray Karaduman ise şunları söyledi: “Kordsa’daki çalışan deneyimini en iyi şirketler arasında yer alarak taçlandırıyoruz. Üst üste yakaladığımız bu başarılar, işveren markamızın en temel unsuru olan hem çalışanlarımızda hem de paydaşlarımızda yarattığımız insan odaklı değer sisteminin sonuçlarını bize yansıtıyor. Bundan sonra da Kordsa ortak kurum kültürü çatısı altında her ülkenin özgün kültürünü ve ihtiyacını göz önünde bulundurarak süreçlerimizde paydaşlarımıza ilham vermeye, onların yetkinlik, gelişim ve deneyimlerini güçlendirmeye devam edeceğiz.

Kordsa, Brezilya’da son yıllarda üst üste ödüller almaya devam ediyor. Ülkenin en iyi şirketleri arasında yer alan Kordsa, “The most amazing place to work / çalışılacak en iyi şirket” ödülüne üst üste ikinci kez layık görüldü. Kordsa, ayrıca geçen yıl, ülkenin prestijli dergisi Você S/A tarafından Brezilya'nın En İyi İşverenleri listesinde de yer aldı. Güçlendirme lideri, daha önce Great Place to Work Institute (GPTW) tarafından Brezilya’nın Bahia Bölgesinde dört kez üst üste en iyi işveren markaları arasında yer almış, Brezilya genelinde 18. olmuştu. Bunun yanı sıra, iki yıl üst üste Instituto Euvaldo Lodi tarafından verilen “Staj Programlarında En İyi Uygulamalar” ödülünü de alan Şirket, Você S.A tarafından “En İyi Çıkış Yapan Şirket Özel Ödülü”ne de layık görülmüştü.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.