Konya Belediyesi, 400 adet yeni araç aldı

Konya Belediyesi, 400 adet yeni araç aldı

Konya Büyükşehir Belediyesi, araç parkını, toplu ulaşım dışında, 400 modern araçla güçlendirdi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,...

Konya Büyükşehir Belediyesi, araç parkını, toplu ulaşım dışında, 400 modern araçla güçlendirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaptığı yazılı  açıklamada, belediye hizmetlerinin vatandaşlara ulaşmasında ve yapılan işlerin kalitesi konusunda iş makinelerinin ve hizmet araçlarının son derece önemli olduğunu belirtti.

İşleri kolaylaştırmak, hizmet verimliliği artırmak ve daha hızlı hizmet vermek için büyüyen şehrin ihtiyaçlarına göre araç parkını da güçlendirmek gerektiğine dikkati çeken Akyürek, şunları kaydetti:

"Belediye olarak, 2004-2014 yılları arasında hizmet aracı sayımızı 3 kata yakın artırıp bu alanda önemli bir başarıya imza attık. Bu kapsamda başta Fen İşleri ve KOSKİ olmak üzere park bahçeler, İtfaiye ve Çevre gibi birimlere 400 yeni iş makinası ve hizmet aracı alındı. Böylece araç parkındaki hizmet aracı ve iş makinesi sayısı 625'e yükseldi. Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya'nın 31 ilçesine, 168 beldesine ve 584 köyüne hizmet götüreceğiz. Başta, 584 köye teslim edeceğimiz itfaiye araçları olmak üzere yeni hizmet araçları ile araç parkını daha da güçlendireceğiz."

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.