Koçaslanlar’dan personeline ilkyardım eğitimi

Koçaslanlar’dan personeline ilkyardım eğitimi

Koçaslanlar Holding, personeline tıbbi açıdan müdahale potansiyelinin arttırılması ve bilinçli müdahale becerilerini güçlendirmek amacıyla ilkyardım eğitimi verdi.

6 ilde, 17 ayrı lokasyon ile 37 dünya markasının bayiliğini yapan; satıș, servis, yedek parça, ikinci el, sigorta ve akaryakıt hizmetleri ile otomotiv sektörünün çözüm anahtarı Koçaslanlar Holding, personeline tıbbi açıdan müdahale potansiyelinin arttırılması ve bilinçli müdahale becerilerini güçlendirmek amacıyla ilkyardım eğitimi verdi. 23-24 Mayıs 2022 tarihlerinde Koçaslanlar Holding Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitimlerde böcek sokması, zehirlenme, boğulma, kazalara müdahale, temel yaşam desteği, koma, şok pozisyonu, kırık çıkık, sıcak çarpması gibi acil durumlarda alınabilecek önlemler ve uygulanabilecek ilkyardım uygulamalarının üstünde duruldu.

İlkyardım eğitimleri ile şirket içinde ve dışında oluşan acil durumlarda ilk müdahalenin bilinçli bir şekilde yapılabileceğinin altını çizen İlkyardım Eğitmeni Hasan Gezgiray, “Ülkemizde trafik ve iş kazaları sonucunda çok fazla vatandaşımız yaralanmakta veya hayatını kaybetmektedir. Kalıcı yaralanmaların ve ölümlerin büyük bir kısmı, panik ve kargaşanın hakim olduğu ilk dakikalarda ve yanlış nakil sırasında gerçekleşmektedir. Son yaşanan depremlerde de görülmüştür ki, en çok hayat kurtaran da en çok hayat söndüren de bizzat halkın kendisi olmuştur. Tüm bu nedenlerden dolayı ilkyardım bilgisi sadece trafik kazaları, iş kazaları veya depremlerde değil, hayatımızın her anında ihtiyaç duyabileceğimiz bir beceridir. Eğitimin paylaşılmasıyla kurum çalışanlarının yakın çevresinin de bilinçlenmesi, toplumda oluşmamış ilkyardım bilincinin düzeltilmesine katkı sağlaması, personelin kuruma ait olma duygusunun güçlenmesi ve alınan acil müdahale ve ilkyardım eğitiminin kurumun imajını yükseltmesi gibi pek çok faydası olması nedeniyle ilkyardım eğitimleri kurumlar açısından da büyük önem taşımaktadır. Tüm bu faydaların bilincinde olarak personeline ilkyardım eğitimi veren Koçaslanlar Holding’e teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ilkyardim4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.