Koçaslan nakliyat DAF’ın performansından memnun

Koçaslan nakliyat DAF’ın performansından memnun

Uluslararası Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Koçaslan Nakliyat, 5 adet DAF XF 105.460 teslim alarak filosundaki DAF çekici sayısını 27’ye...

Uluslararası Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Koçaslan Nakliyat, 5 adet DAF XF 105.460 teslim alarak filosundaki DAF çekici sayısını 27’ye yükseltti.

DAF-TIRSAN Otomotiv Samandıra tesislerinde gerçekleşen teslimat töreni, firma sahibi Yakup Koçaslan ve DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek’in katılımı ile gerçekleşti. Yakup Koçaslan plaketini alırken: “Kullandığımız DAF çekicilerinden duyduğumuz memnuniyet sebebiyle yeniden DAF’ı tercih ettik. Planladığımız büyüme hedefine ulaşırken DAF çekicilerine yaptığımız yatırımın katkısı büyük olacak” dedi.

Almanya, Belçika, Hollanda ve Danimarka’ya ağırlıklı olarak askılı yük taşımacılığı yapan Koçaslan Nakliyat, 2006 yılından beri müşteri memnuniyeti ve zamanında teslimata verdiği öncelik ile müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Konfor ve Performans DAF XF’te Bir Arada

İşletmecisine; düşük işletme maliyeti ve kilometre başına en yüksek geliri sağlayan, ayrıca sürücüsüne; en yüksek konfor özelliklerini sunan DAF XF105 araçları, sahip olduğu üstün güvenlik özellikleri ile de rakipsizdir. Konfor ve performansın birlikte sunulduğu DAF XF105 serisi, kullanım süresince kazandırdığı gibi, yüksek ikinci el değeri sayesinde satıldığı zaman da yatırımcısına kazandırır.

LOJİPORT

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.