KOBİ’ler NakliyemKolay.com ile büyüyor

KOBİ’ler NakliyemKolay.com ile büyüyor

Türkiye’nin en iyi kurumsal lojistik projesi seçilen NakliyemKolay.com, acenteliklerine Antalya’nın ardından Tuzla ve Pendik ile devam ediyor.

Binlerce kurumsal üyesi bulunan projede KOBİ’ler, yapılan toplu alımlardan faydalanıyor ve yurtdışına yaptıkları gönderilerde, dünyanın en büyük taşımacılık firmaları ile uygun fiyatlarla çalışma fırsatını yakalıyor. Türk Ekonomi Bankası (TEB) Girişim Bankacılığı tarafından desteklenen NakliyemKolay.com, uluslararası taşımacılık konusunda Türkiye’nin hızlı büyüyen projeleri arasında yer alıyor.

Türkiye’de 2014 yılında FreightArea.com markası ile faaliyetlerine başlayan proje, geçtiğimiz senenin sonunda, yurtiçindeki faaliyetlerine NakliyemKolay.com adını kullanarak devam etme kararı almıştı. NakliyemKolay.com Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türker, tüm dünyadaki KOBİ’lerin pek çok ortak özelliği olmakla beraber, taşımacılıkta yerelleşmenin öneminin büyük olduğunu belirtti. Önder Türker, “Türkiye’nin dış ticaretini gerçekleştiren en büyük güç KOBİ’lerimiz. Özellikle uzak doğudaki rakiplere kıyasla kaliteli, esnek ve hızlı olmamız, fark yaratıyor. NakliyemKolay.com olarak biz de, KOBİ’lerimize mümkün olduğunca yakın olmaya ve tecrübelerimiz ile onlara destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

NAKLİYEYİ UCUZLATIP, KOLAYLAŞTIRIYORUZ.
Yüzün üzerinde ülkeye hizmet veren NakliyemKolay.com, yaptığı yeni anlaşmalar ile Türkiye’deki iki yeni acentesi, Tuzla ve Pendik’te faaliyetlerine başlattı. Özellikle organize sanayi bölgelerindeki ithalat ve ihracatçıları hedefleyen platform, bölgesel temsilcilikler ile dış ticaret firmalarına daha da yakınlaşıyor. Firma yöneticilerinden Gamze Çalışkan, hızlı büyüyen organizasyonları ile alakalı olarak şunları söyledi: “NakliyemKolay.com olarak ithalat ve ihracat yapan firmalara, çok büyük fiyat avantajları sağlıyoruz. Yapmaları gereken tek şey, taşınacak olan ürünlerini bize bildirmeleri. O ürünleri en uygun fiyatlara ve kolay bir şekilde taşıtmak, ortak amacımız.”

İnternet altyapısına da yüksek yatırımlar yapan platform, üyelerine basit ve şeffaf bir operasyon sunuyor. Elinde bulunan toptancılık anlaşmaları sayesinde, havayolu ile evrak ve numune gönderimlerinden, denizyolu ile full konteyner taşımacılığına kadar birçok alanda üyelerine destek veren NakliyemKolay.com ile çalışmak için firmaların taleplerini iletmeleri yeterli.

TÜRKİYE’DEKİ YATIRIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDİYOR
Yaptıkları yatırımlar ile ilgili olarak Önder Türker, “2014 yılını, Türkiye’de tanıtım yılı olarak kurgulamıştık.  2015 yılını ise yatırım yılı olarak değerlendiriyoruz. Öncelikle ekibimizi büyüttük ve altyapı eksiklerimizi giderdik. Şimdi ise bölgesel temsilcilikler ile internet dışı dünyada da yayılıyoruz. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, sigorta konusunda faaliyet gösteren Mares Sigorta’yı kurduk. Tuzla ve Pendik acentelerimize çok yakında 3 yeni acente daha eklenecek. Hedefimiz 2015 yılı sonunda çalıştığımız ülke sayısını 150’nin üzerine çıkarmak.” olarak belirtti.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.