KLM'den 3 yeni destinasyon

KLM'den 3 yeni destinasyon

Dünya'nın lider havayolu şirketlerinden KLM, kış programının başlamasıyla üç yeni varış noktasına hizmet vermeye başladı; St Maarten, Guanacaste Liberya (Kosta Rika) ve Bangalore (Hindistan).

Dünyanın birçok farklı noktasına uçuş gerçekleştiren lider havayolu şirketlerinden KLM, rotasına 3 yeni destinasyon daha ekledi.  KLM, bu özel destinasyonların uçuşlarını İstanbul'dan aktarmalı olarak Amsterdam Schiphol Havalimanı'ndan gerçekleştiriyor.

Atlas Okyanusunun Sevimli Adası Sint Maarten

st-maarten.jpegPuerto Rico açıklarında bulunan sevimli ada St. Maarten, Kuzey Fransa tarafı olan St. Martin ve güney tarafı olan St. Maarten arasında bölünmüş iki ayrı ülkeden oluşuyor. Canlı gece hayatının ve aynı zamanda tenha koyların da bulunduğu adada KLM, yolcularını doğa sporlarından, su sporlarına, alışveriş merkezlerinden farklı lezzetlere kadar çeşitli deneyimler ile buluşturuyor.

KLM, İstanbul’dan Schiphol Amsterdam Havalimanından aktarmalı Saint Maarten'e 27 Ekim itibariyle uçuş gerçekleştiriyor. Haftada iki kez salı ve perşembe günü gerçekleşen uçuşlara 14 Ocak 2020'de ek olarak üçüncü bir frekans daha eklenecek.

Guanacaste Liberya Kosta Rika’nın en özel bölgesi

liberia,-guanacaste.jpegGuanacaste Liberya'ya, Kosta Rika'nın başkenti San Jose'da mola verip uçuş gerçekleştiren KLM, haftada dört kez sefer yapıyor. Ülkenin kuzey batısında bulunan Guanacaste Bölgesi, beyaz kumları, mavi plajları, yağmur ormanları ve volkanlarıyla ziyaretçilere bir çok farklı deneyim sunuyor!

Bangalore Hindistan’ın Yüksek Teknoloji Merkezi

bangalore-india.jpegGüney Hindistan'da bulunan ve birçok yüksek teknoloji şirketine ev sahipliği yapan Bangalore'a KLM, Pazartesi Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftada 3 gün İstanbul’dan aktarmalı olarak Schiphol Amsterdam Havalimanı’ndan uçuş gerçekleştiriyor. Şehir parkları ve canlı gece hayatıyla Bangalore, mutlaka görülmesi gereken destinasyonlar arasında yerini alıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.