KKTC’de Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

KKTC’de Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Dilediğiniz her yere kişisel araç konforuyla gidebilmek, yol üzerinde birbirinden eşsiz güzellikleri keşfetmek için araç kiralama hizmetlerinin hangi etmenler çerçevesinde gerçekleştirildiğini bilmeniz gerekir. İşte ayrıntılar...

Tatil amaçlı ya da iş seyahati kapsamında KKTC’ye giden pek çok kişi araç kiralama hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmak ister. Bahsi geçen hizmetler, ziyaret edilecek mekanların üst düzey konforla deneyimlenebilmesini, dilerseniz tek dilerseniz aileniz ve sevdiklerinizle geçireceğiniz tatil günlerini unutulmaz bir keyifle taçlandırır.

Dilediğiniz her yere kişisel araç konforuyla gidebilmek, yol üzerinde birbirinden eşsiz güzellikleri keşfetmek için araç kiralama hizmetlerinin hangi etmenler çerçevesinde gerçekleştirildiğini bilmeniz gerekir.

Güler yüzlü ve güvenilir hizmetin adresi Eurodrive, bütçe dostu Kıbrıs araç kiralama fiyatları ve ihtiyaçlarınıza yanıt veren birbirinden farklı araba modeliyle dilediğiniz her an hizmetinizdedir. Hizmetlerimizle birlikte son derece kolay, rahatlıkla gerçekleşen araç kiralama deneyimine siz de sahip olabilirsiniz.

kktc-arac-kiralama2.jpgKıbrıs'ta Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Kıbrıs rent a car hizmetlerinden yararlanabilmek için sürücülerin gözden kaçırmaması gereken birtakım etmenler vardır. Araç kiralama kapsamında dikkat edilmesi gereken noktalar sürücü ve çevre güvenliğini sağlayabilmede dikkate değer bir yere sahiptir.

Girne ve Kıbrıs Ercan Havalimanı araç kiralama işlermleri için adınızı taşıyan en az 5 yıllık bir sürücü ehliyetiniz bulunmalıdır. Sürüş ehliyetinin yanında KKTC’ye girişte kullandığınız pasaport veya kimlik belgenizi de mutlaka yanınıza almaya özen göstermelisiniz.

Kiralanan aracı kullanacak kişinin 25 yaşından büyük olması ve KKTC’de öğrenci olmaması da göz önünde bulundurulmalıdır.

Kıbrıs’a tatil yapmak için veya iş seyahati kapsamında giden Türk vatandaşları, Türkiye Cumhuriyeti Sürüş Ehliyeti ile araç kiralayabilmektedir. Tüm bu kıstasların ışığında siz de dilediğiniz model arabayı kiralayabilir ve birinci sınıf kaliteyi şirketimiz aracılığıyla deneyimleyebilirsiniz.

Araç Kiralama Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Araç kiralama hizmetinden yararlanıldığında, yalnızca kontrat üzerinde yazan isme sahip kişi kiralanan aracı kullanabilir. Kiralama kontratı üzerinde yazan kişi dışında bir kişi aracı kullanıyorsa sigorta kapsamı dışında kalınabilir.
  • KKTC’de yer alan kiralık araçlar sağ direksiyonlu tasarıma sahiptir. Kıbrıs Girne araç kiralama bağlamında inceleyeceğiniz tüm modeller bahsedildiği üzere sağ kontrol formundadır. Bu bilgiyi önceden bilmek araç kullanımı sırasında herhangi bir sürprizle karşılaşmanızı önler.
  • Bunun yanı sıra KKTC’de araç trafiğinin sol şeritten aktığını bilmek işlerinizi çok daha kolay hale getirebilir. Bu sayede araç kullanacağınız anlar için önceden hazırlık yapabilirsiniz.

KKTC’de kiralanan araçlar Güney Kıbrıs Rum tarafına geçirilmemelidir. Eğer bu tarafa bir gezi düzenlemek ya da ziyarette bulunmak isterseniz farklı ulaşım yollarını deneyimleyebilirsiniz.

  • Araç kiralama süreleri minimum 3 gündür ancak 1 veya 2 günlük kiralamalarda mevcut ücret tarifeleri üzerinden bütçe dostu anlaşmalar yapılabilmektedir. Bizler için en önemli etmen kiralama deneyimini üst düzey konforla taçlandırabilmeniz ve tüm süreç boyunca memnuniyeti zirvede yaşayabilmenizdir.

Araç Nereden Kiralanır?

Kıbrıs araç kiralama ve havaalanı transfer hizmeti sunan, hemen her bütçeye uygun teklifleri sayesinde deneyim alanını genişletmek isteyenlere rahatlıkla ulaşabilen EuroDrive Cyprus şirketi , benzersiz rahatlığın keyfini çıkarabileceğiniz modellere sahip araçlarıyla sizlerle buluşmaktadır.

EuroDrive, dilediğiniz genişlik ve kapasite sunabilen araç modelleri sayesinde tüm istek ve ihtiyaçlarınıza anında yanıt verebilmektedir. Kiralama öncesi ve sonrasında karşılaşabileceklerinizi ön görerek, tamamen size ve beklentilerinize uygun bir rota çizmekte, seyahatinizin sorunsuz gerçekleşmesi için tüm gereklilikleri yerine getirmektedir.

İster iş, eğlence ya da ziyaret amaçlı gidin fark etmeksizin, hızlı, pratik ve benzersiz araç kiralama deneyimini Eurodrive ile keşfedebilirsiniz. 7/24 ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri sayesinde aklınıza takılan tüm konu ve konular hakkında iletişime geçebilirsiniz.

Sabit fiyatlı araç kiralama güvencesi sunan EuroDrive’ın güvenilir ayrıcalıklara sahip hizmet anlayışı sayesinde KKTC’de araç kiralamanın nasıl gerçekleştirildiğine dair tüm noktaları en ince ayrıntısına kadar öğrenebilir, unutulmaz deneyimlere sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.