Kızılkaya Gümrük Müşavirliği artık TEİD üyesi

Kızılkaya Gümrük Müşavirliği artık TEİD üyesi

Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 150’yi aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına, Kızılkaya Gümrük Müşavirliği de katıldı.

Etik ve İtibar Derneği TEİD’in yeni üyesi, 1980 yılında M. Yalçın Kızılkaya tarafından kurulan, ana faaliyetleri gümrük müşavirliği, danışmanlık, akademik eğitim ve denetim hizmetleri olan ve bunların dışında her türlü ithal ve ihraç ürünlerin nakliye, depolama, yurtiçi dağıtım hizmetleri gibi alanlarda da destekleyici ve tamamlayıcı hizmetler sunan Kızılkaya Gümrük Müşavirliği oldu. 

Kızılkaya Gümrük Müşavirliği, Kurulduğu günden bugüne attığı her adımı; sürekli gelişmek, büyümek ve hep daha iyisini başarmak için atarken, Uluslararası geçerliliği olan ve şeffaf ticaretin yürütülmesinde rolü bulunan TRACE, ISO 9001 Kalite Standardı, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Standardı ve ISO 37001 Yolsuzlukla Mücadele Yönetim Sistemi Sertifikalarına sahiptir. Uzman kadrosunun stratejik yaklaşımları, sonuç odaklı ve müşteri memnuniyeti önceliği ile global ve ulusal alanda sektörün öncü şirketi olma konumunu da korumaktadır. Gümrük müşavirliği alanında yıllara dayanan bilgi ve tecrübeleriyle kusursuz çözümler üreten Kızılkaya Gümrük Müşavirliği, güncellenen politikaları ve verdiği hizmetlerin kalitesiyle sektörde kalıcı üstünlükler sağlama vizyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.